Bildene mine blir ikke sikkerhetskopiert

Hvis bildene og videoene på enheten din ikke blir lagret på Google-kontoen din, må du sjekke statusen din for sikkerhetskopiering.

Sjekk statusen din for sikkerhetskopiering

1. Åpne Google Foto-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Se øverst:
    • Hvis du ser et tall, betyr det at det er så mange bilder igjen som ikke er sikkerhetskopiert ennå.
    • Hvis du ser Opplasting fullført Opplasting fullført, er sikkerhetskopieringen fullført.
    • Hvis du ser «Venter på Wi-Fi», må du endre innstillingene eller koble til et Wi-Fi- eller mobilnettverk. Trykk på kortet for å endre innstillingene.
    • Hvis du ser Sikkerhetskopiering av Sikkerhetskopiering av, er sikkerhetskopiering slått av. Trykk for å slå på sikkerhetskopieringen.
    • Hvis du ser en melding om at et bilde eller en video er hoppet over, betyr det at et bilde eller en video som ikke overholder kravene våre, ikke lastes opp:
      • Bilder kan ikke være større enn 75 MB eller 100 megapiksler
      • Videoer kan ikke være større enn 10 GB

Hvis sikkerhetskopieringen har satt seg fast eller du har andre problemer, kan du prøve disse trinnene:

Sjekk innstillingene for sikkerhetskopiering

1. Åpne Google Foto-appen.
  2. Øverst trykker du på Meny Meny og deretter Innstillinger og deretter Sikkerhetskopiering og synkronisering.
  3. Hvis «Sikkerhetskopiér og synkroniser» er slått på, skal du se disse alternativene:
  • Konto for sikkerhetskopiering: Sjekk at kontoen som vises, er den samme som den du ser i Google Foto-appen. For å finne ut hvilken konto du ser i Google Foto-appen, kan du åpne hovedmenyen i Google Foto og finne e-postadressen din øverst.
  • Sikkerhetskopiér enhetsmapper: Trykk og velg for å sikkerhetskopiere bilder og videoer fra andre apper, som Hangouts og WhatsApp.
  • Opplastingsstørrelse: Trykk for å endre størrelsen bildene og videoene dine lastes opp i. Finn ut mer om forskjellen på opprinnelig og høy kvalitet.
  • Sikkerhetskopiering via mobildata: Velg om du vil sikkerhetskopiere bildene eller videoene dine via mobilnettverket (i stedet for bare Wi-Fi). Tjenesteleverandøren din kan belaste deg for dette.
Regler for sikkerhetskopiering: Slå på hvis du vil sikkerhetskopiere bilder og videoer selv når du er i andre land.

Sjekk filstørrelsen eller filtypen

Et bilde eller en video kan kanskje ikke lastes opp fordi kravene våre ikke er overholdt:

• Bilder kan ikke være større enn 75 MB eller 100 megapiksler
  • Videoer kan ikke være større enn 10 GB

Sjekk hvilke bilder som er sikkerhetskopiert

Hvis sikkerhetskopieringen pågår, ser du øverst hvor mange bilder som er igjen, samt miniatyrbilder av bildene som sikkerhetskopieres i øyeblikket.

Sjekk hvilket bilde som ikke er sikkerhetskopiert

1. Velg et bilde.
  2. Hvis et bilde ikke er sikkerhetskopiert, ser du Sikkerhetskopiér Sikkerhetskopiér øverst.

Sjekk alle bildene som er sikkerhetskopiert

Gå til photos.google.com på en datamaskin. Alle bildene og videoene du ser her, er sikkerhetskopiert.

Prøver du å sikkerhetskopiere en mappe på enheten din?

Du kan sikkerhetskopiere bilder og videoer du har lastet ned eller lagret fra andre apper.

1. Åpne Google Foto-appen.
  2. Øverst trykker du på Meny Meny og deretter Enhetsmapper.
  3. Trykk på en mappe du vil sikkerhetskopiere.
  4. Øverst slår du på «Sikkerhetskopiér og synkroniser».

Slett appdataene

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din (ikke Google Innstillinger-appen).
  2. Trykk på Apper og deretter Google Foto .
  3. Trykk på Deaktiver og vent litt.
  4. Trykk på Aktiver.
  5. Åpne Google Foto-appen på en Android-enhet.
  6. Logg på Google-kontoen din.
  7. Trykk på Meny Meny og deretter Innstillinger og deretter Sikkerhetskopiering og synkronisering.
  8. Slå på Sikkerhetskopiér og synkroniser.

Står du fortsatt fast?

Send en tilbakemelding til Google Foto-teamet eller still et spørsmål i forumet.