Mine billeder sikkerhedskopieres ikke

Hvis dine billeder og videoer ikke synkroniseres med din Google-konto, skal du tjekke din status for backup.

Backup er en lagertjeneste, der automatisk gemmer dine billeder og videoer på din Google-konto. Disse billeder og videoer er tilgængelige fra enhver enhed, hvor du er logget ind på din konto. Få flere oplysninger om fordelene ved backup.

Tjek din status for Backup

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på din kontos profilbillede eller forbogstav foroven. Kig efter en af følgende meddelelser:
    • Sikkerhedskopiering er udført: Du har ikke flere elementer, der venter på at blive sikkerhedskopieret.
    • Sikkerhedskopiering er slået fra: "Sikkerhedskopiering" er slået fra. Tryk på Aktivér sikkerhedskopiering for at slå sikkerhedskopiering til.
    • Sikkerhedskopierer: Dine billeder og videoer sikkerhedskopieres i øjeblikket. Du kan også se, hvor mange elementer der mangler at blive sikkerhedskopieret.
    • Sikkerhedskopieringen forberedes eller Der gøres klar til sikkerhedskopiering: Dine billeder og videoer er ved at blive gjort klar til sikkerhedskopiering.
    • Venter på forbindelse eller Venter på Wi-Fi: Wi-Fi er deaktivert Skift dine indstillinger, eller opret forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk.

Find og løs problemer med sikkerhedskopiering

Tjek dine indstillinger for backup
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos.
  2. Foroven skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger for Fotos efterfulgt af Sikkerhedskopiering.
  3. Hvis "Sikkerhedskopiering" er slået til, kan du se følgende valgmuligheder:
  • Konto til sikkerhedskopiering: Sørg for, at den angivne konto er den samme som den, du ser i Google Fotos-appen. Du kan finde ud af, hvilken konto du ser i Google Fotos-appen, ved at åbne hovedmenuen i Google Fotos og finde din mailadresse foroven.
  • Sikkerhedskopiér mapper på enheden: Tryk og vælg for at sikkerhedskopiere billeder og videoer fra andre apps, f.eks. Google Chat og WhatsApp.
  • Kvalitet af sikkerhedskopi: Tryk for at ændre kvaliteten af din sikkerhedskopi for dine billeder og videoer. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer kvaliteten af din sikkerhedskopi.
  • Sikkerhedskopiering via mobildata: Vælg, om du vil sikkerhedskopiere dine billeder eller videoer via dit mobilnetværk (i stedet for blot Wi-Fi). Du bliver muligvis debiteret af dit mobilselskab.
Tip! Aktivér "Sikkerhedskopiér ved roaming", hvis du vil sikkerhedskopiere billeder og videoer, selvom du befinder dig i et andet land.
Tjek filstørrelsen eller -typen

Et billede eller en video uploades muligvis ikke, hvis kravene ikke er opfyldt:

• Billeder må ikke fylde mere end 200 MB eller 200 megapixels
  • Videoer må ikke fylde mere end 10 GB
Tjek, hvilke billeder der er sikkerhedskopieret
Efterhånden som backuppen skrider frem, kan du øverst på skærmen se, hvor mange billeder der er tilbage, samt deres miniaturer.

Tjek, hvilket billede der ikke er sikkerhedskopieret

1. Vælg et billede.
  2. Hvis et billede ikke er sikkerhedskopieret, kan du se Sikkerhedskopiér foroven.
Tip! Du kan finde alle dine sikkerhedskopierede billeder og videoer ved at gå til photos.google.com på din computer. Alle billeder og videoer, du finder her, er sikkerhedskopierede.
Sikkerhedskopiér mappen på din enhed

Du kan sikkerhedskopiere billeder og videoer, som du downloader eller gemmer fra andre apps.

1. Åbn Google Fotos-appen.
  2. Forneden skal du trykke på Samling efterfulgt af Billeder på enheden.
  3. Tryk på den mappe, du vil sikkerhedskopiere.
  4. Aktivér Backup øverst på skærmen.
Sæt din enhed i opladeren
For at spare på batteriet kan backup sættes på pause, når enhedens skærm er slukket, eller når der er pauseskærm.
Slet tomme billed- og videofiler
Vigtigt! Hvis du vil fjerne tomme billed- og videofiler fra din Android-enhed, skal du downloade appen Files by Google.
  1. Åbn appen Files by Google Files by Google.
  2. Tryk på Billeder eller Videoer.
  3. Forovenskal du trykke på Mere Mere og derefter Sortér efter og derefter Mindste først.
  4. Vælg filer med en bytestørrelse på 0.
  5. Tryk på Slet Slet og derefter Flyt filer til papirkurven.
Tip! Hvis du vil vælge flere billed- eller videofiler, skal du holde nede på den første fil og derefter trykke på de andre filer, som du vil slette.
Send feedback til Google Fotos, hvis du stadig oplever problemer.