No es fan còpies de seguretat de les meves fotos

Si les fotos i els vídeos no se sincronitzen amb el teu Compte de Google, comprova l'estat de la còpia de seguretat.

Còpia de seguretat és un servei d'emmagatzematge que desa automàticament les fotos i els vídeos al teu Compte de Google. Pots accedir a aquestes fotos i vídeos des de qualsevol dispositiu en què hagis iniciat la sessió al teu compte. Obtén més informació sobre els avantatges de les còpies de seguretat.

Comprovar l'estat de la còpia de seguretat

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la foto o inicial de perfil del teu compte. S'hi mostrarà un dels missatges d'estat següents:
    • Còpia de seguretat completada : ja no hi ha més elements pendents de la còpia de seguretat.
    • Còpia de seguretat desactivada : la funció "Còpia de seguretat" està desactivada. Per activar la còpia de seguretat, toca Activa la còpia de seguretat.
    • S'està creant una còpia de seguretat: en aquest moment s'està creant una còpia de seguretat de les fotos i dels vídeos. També veuràs el nombre d'elements restants.
    • S'està preparant la còpia de seguretat o S'està preparant per crear una còpia de seguretat: s'estan preparant les fotos i els vídeos per a la còpia de seguretat.
    • S'està esperant que hi hagi connexió o S'està esperant la Wi‑Fi Wi‑Fi desconnectada: canvia la configuració o connecta't a una xarxa Wi‑Fi o mòbil.

Si no s'ha creat una còpia de seguretat d'alguns elements, Google Fotos ho tornarà a provar. Si no es crea una còpia de seguretat d'una foto o d'un vídeo, és possible que no tingui un format admès.

Resoldre un problema relacionat amb la còpia de seguretat

Comprovar la configuració de les còpies de seguretat
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Google Fotos Configuració i, a continuació, Còpia de seguretat.
  3. Si la funció "Còpia de seguretat" està activada, veuràs aquestes opcions:
  • Compte de la còpia de seguretat: assegura't que el compte que hi apareix sigui el mateix que el que es mostra a l'aplicació Google Fotos. Per saber quin compte és el de l'aplicació, obre el menú principal de Google Fotos i, a la part superior, cerca l'adreça electrònica.
  • Qualitat de còpia de seguretat: toca aquesta opció per canviar la qualitat de la còpia de seguretat de les fotos i dels vídeos. Obtén informació sobre com pots canviar la qualitat de la còpia de seguretat.
  • Utilitza les dades mòbils per crear una còpia de seguretat de les fotos: pots crear una còpia de seguretat de les fotos amb la xarxa mòbil en lloc de fer-ho per Wi‑Fi. El proveïdor de serveis hi pot aplicar càrrecs.
  • Utilitza les dades mòbils per crear una còpia de seguretat dels vídeos: pots crear una còpia de seguretat dels vídeos amb la xarxa mòbil en lloc de fer-ho per Wi‑Fi. El proveïdor de serveis hi pot aplicar càrrecs.
Comprovar la mida o el tipus de fitxer

És possible que una foto o un vídeo no es pengin perquè no compleixen els requisits:

• Les fotos no poden superar els 200 MB ni els 200 Mpx.
  • Els vídeos no poden superar els 10 GB.
Comprovar de quines fotos s'ha creat una còpia de seguretat
A mesura que avanci la còpia de seguretat, a la part superior veuràs quantes fotos queden i les miniatures corresponents.

Comprovar quina foto no té còpia de seguretat

1. Selecciona una foto.
  2. Si no s'ha creat cap còpia de seguretat d'una foto, a la part superior veuràs l'opció Crea una còpia de seguretat .
Consell: per trobar totes les fotos i vídeos que tenen còpia de seguretat, ves a photos.google.com a l'ordinador. Les fotos i vídeos que trobis aquí tenen còpia de seguretat.
Si encara tens problemes, envia suggeriments a Google Fotos.