Länder där du kan använda Google Pay

Vissa funktioner i Google Pay är endast tillgängliga i vissa länder och på vissa enheter. Vi jobbar på att göra funktionerna tillgängliga i fler länder.

Kontrollera tillgänglighet

Beroende på var du bor kan du betala på följande sätt med Google Pay.

Köpa Google-produkter

Du kan betala för Google-produkter med Google Pay i alla länder där Google Play är tillgängligt.

Tips! Google Pay för iOS är bara tillgängligt i USA och Indien.

Göra kontaktlösa betalningar, använda stamkundskort, presentkort, erbjudanden, evenemangsbiljetter och boardingkort

Du kan använda Google Pay för kontaktlösa betalningar och spara stamkundskort, presentkort och annat i dessa länder. Du kan också betala med Google Pay hos vissa återförsäljare i Indien.

Betala online eller i appar

Du kan använda den här Google Pay-funktionen med deltagande webbplatser och appar i Albanien, Algeriet, Amerikanska Samoa, Angola, Antigua och Barbuda, Argentina, Australien, Azerbajdzjan, Bahrain, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Chile, Colombia, Danmark, Dominikanska republiken, Egypten, Estland, Filippinerna, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Japan, Jordanien, Kanada, Kazakstan, Kenya, Kroatien, Kuwait, Libanon, Litauen, Luxemburg, Malaysia, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Oman, Pakistan, Panama, Peru, Polen, Portugal, Qatar, Rumänien, Ryssland, Saudiarabien, Singapore, Slovakien, Sydafrika, Spanien, Sri Lanka, Storbritannien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ukraina, Ungern, Uruguay, USA, Vietnam, Vitryssland och Österrike.

Tips! Google Pay för iOS är bara tillgängligt i USA och Indien.

Skicka pengar till vänner och familj

Du kan använda Google Pay för att skicka pengar i USA och Indien.

Betala för resor med tåg och buss

Du kan använda den här Google Pay-funktionen i Australien, Indien, Japan, Kanada, Ryssland, Singapore, Storbritannien, Ukraina och USA.

Tips! Google Pay fungerar bara med vissa kollektivtrafiksystem.

Betala med information som sparats i Chrome

Du kan använda autofyll i Chrome på alla platser där Chrome-webbläsaren är tillgänglig.