Om Google Ads-certificeringer

Google Ads-certificeringer er ekspertakkrediteringer, som Google tilbyder personer, der har demonstreret kompetence inden for såvel grundlæggende som avancerede aspekter i forbindelse med Google Ads.

En Google Ads-certificering giver dig mulighed for at vise, at Google anerkender dig som værende ekspert inden for onlineannoncering. Du kan få adgang til Google Ads-certificeringer via siden Google Ads-certificering i Skillshop.

Før du begynder

Hvis du ikke har en Skillshop-konto, skal du oprette en for at få adgang til de Google Ads-prøver, der er nødvendige for at blive certificeret. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Skillshop-konto

Fordele

• Fremhæv din ekspertise. Få et personligt tilpasset certifikat, som du kan udskrive, så du kan vise både nuværende kunder og kundeemner, at du har status som Certified Online Advertising Professional (dvs. certificeret ekspert inden for onlineannoncering).
  • Hjælp din virksomhed med at blive Google-partner eller Premier Partner i Google Partners-programmet. Få flere oplysninger om kravene

Få oplysninger om, hvordan du sikrer dig, at din certificering tælles med ved beregningen af, om din virksomhed opfylder de krav, der skal være opfyldt for at opnå status som Google-partner

Kravet om opnåelse af Google Partners-certificeringer

Certificeringer er en af de tre kategorier af krav, der skal være opfyldt for at opnå status som partner eller Premier-partner. Følgende certificeringer tælles med ved beregningen af, om certificeringskravet er opfyldt:

• Google Ads-certificering vedrørende søgeannoncer
  • Google Ads-certificering vedrørende displayannoncer
  • Google Ads-certificering vedrørende videoannoncer
  • Google Ads-certificering vedrørende Shopping-annoncer
  • Google Ads-certificering vedrørende apps

Du kan få adgang til disse certificeringer via siden Google Ads-certificeringer i Skillshop.

Bemærk! Andre certificeringer tælles ikke med ved beregningen af, om kravene med hensyn til opnåelse af Google Partner-badget eller Premier Partner-badget er opfyldt, og det gælder altså også ekspertcertificeringerne i Google Ads.

Tilgængelige sprog

Google Ads-certificeringerne er tilgængelige på 22 sprog.

Tilgængelige sprog: Engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), fransk, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk, polsk, portugisisk, portugisisk (Brasilien), russisk, slovakisk, spansk, spansk (Latinamerika), thailandsk, tjekkisk, tyrkisk, tysk og vietnamesisk.

Forbered dig til at opnå Google Ads-certificeringer

Vi anbefaler, at du har arbejdsrelateret erfaring med at bruge Google Ads. Du skal have et solidt kendskab til begreber og optimale løsninger inden for onlineannoncering og have erfaring med at administrere forskellige typer Google Ads-kampagner.

Du kan også forberede dig ved at tage kurser i Skillshop.

Resultater og tidsgrænser for beståelse af prøver

Du skal have en score på 80 % eller mere i certificeringsprøven. Du har 75 minutter til at bestå en prøve. Hvis du ikke består en prøve, kan du gøre et nyt forsøg dagen efter (eller senere).

Når du starter prøven, begynder en timer at tælle ned. Når timeren er startet, kan den ikke standses igen. Hvis prøven afbrydes (f.eks. hvis browseren lukkes eller computeren slukkes), udløber timeren med det samme. Du skal i så fald vente en dag, før du kan forsøge at bestå prøven igen.

Sådan forbliver du certificeret

Din Google Ads-certificering forbliver gyldig, indtil certificeringen inden for det aktuelle produktområde udløber (det gør den, når der er gået et år). Du skal bestå certificeringsprøven inden for det aktuelle produktområde igen for at forny certificeringen.

Retningslinjer for, hvordan du fortæller andre om din certificeringsstatus

Din Google Ads-certificering viser, at du er certificeret professionel inden for onlineannoncering. Du må oplyse nuværende og potentielle kunder om følgende med hensyn til denne anerkendelse:

• Din Google Ads-certificering viser, at du er en Certified Online Advertising Professional.
  • Du har opnået denne akkreditering efter at have bestået Google Ads-certificeringsprøven, som administreres af Skillshop.

Eksempel

Her er et eksempel på, hvad du må oplyse om din certificeringsstatus:

"Google har anerkendt mig som certificeret Google Ads-ekspert, hvilket betyder, at jeg har bestået flere prøver, der vurderer min produktekspertise. Jeg er kvalificeret til at hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed på internettet ved hjælp af Google Ads."

Her er nogle ekstra retningslinjer om oplysning om din certificering:

• Du må kun omtale dig selv som certificeret, hvis du selv har bestået certificeringsprøven. Det er ikke nok, at en kollega er certificeret, eller at dit firma har fået et badge.
  • Du må omtale dig selv som "certificeret", så længe din certificering gælder. Efter udløbsdatoen må du ikke omtale dig selv som "certificeret", før du har bestået prøven igen.
  • Du må gerne nævne din certificering på dit cv, dit visitkort, din LinkedIn-profil og andre profiler på sociale medier. Husk, at Google Partners-logoer kun må bruges i overensstemmelse med vores retningslinjer for brug.

Forskellen på Google Ads-certificeringer og Google Partner-badget

• Enkeltpersoner kan opnå Google Ads-certificeringer. Du kan få et personligt tilpasset certifikat, der er udstedt af Google, som bevis på din status som certificeret ekspert.
  • Virksomheder kan opnå status som Google-partner eller Premier-partner via Google Partners-programmet. Når en virksomhed opfylder kravene med hensyn til opnåelse af status som Google-partner, må den promoveres som en virksomhed med denne status. Bemærk! En virksomhed bliver ikke Google-partner bare ved at tilmelde sig programmet.