Google för ideella organisationers åtgärder med anledning av covid-19

Vi vet att ideella organisationer ställs inför unika utmaningar när samhällen runtom i världen reagerar på coronaviruset (covid-19). Du hittar en fullständig lista över resurser som kan vara till hjälp för ideella organisationer på vår sida med tips och självstudier.

Förbättra medvetenheten och insamlingar

• Hantera ditt Google Ad Grants-konto under covid-19-pandemin Läs mer
  • Med Ad Grants kan du nå ut med möjligheter till virtuellt volontärarbete och virtuella program. Kontakta en Ad Grants-certifierad användare om du behöver hjälp.
  • Läs mer om hur du planerar, skapar och lanserar en digital marknadsföringskampanj på Ad Grants steg för steg i den här utbildningen från Applied Digital Skills.
  • Håll virtuella evenemang och auktioner eller blixtinsamlingar Läs mer

Samarbeta och var produktiv på distans

• Visa några tips om att jobba på distans och dra största möjliga nytta av Googles verktyg Läs mer
  • Kolla in dessa tips från Googles produktivitetsexperter för att få mer gjort – var du än är Läs artikeln
  • Hitta svar så du kan dra största möjliga nytta av digitala verktyg med Quick Help – en serie med korta videor som ger svar på vanliga frågor om digitala verktyg Titta nu
  • Använd autosvar i e-postkontot för att ge förmånstagare snabba svar på vanliga frågor Läs mer

Flytta ut dina program på webben

• Skapa en YouTube-kanal och livestreama evenemang Läs mer
  • Skapa klasser online i Google Classroom för att återskapa undervisningsmiljön i klassrummet Läs mer
  • För samman människor via delade kulturella upplevelser med den digitala verktygslådan Connected to Culture från Google Arts & Culture. Med det får organisationer hjälp att fortsätta sina kulturprogram online.