Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Google til nonprofitorganisationers reaktion på COVID-19

Lande i hele verden træffer foranstaltninger som følge af coronavirus (COVID-19), og vi er klar over, at dette medfører unikke udfordringer for nonprofitorganisationer. På vores side med tips og selvstudier kan du se en komplet liste over ressourcer, der kan hjælpe nonprofitorganisationer med at navigere i en usikker tid.

Skab større bevidsthed, og start en pengeindsamling

Samarbejd og bevar produktiviteten hjemmefra

• Se nogle tips til hjemmearbejde for at få mest muligt ud af Googles værktøjer Læs mere
  • Tjek disse tips fra Googles produktivitetseksperter om, hvordan du bliver mere effektiv – uanset hvor du arbejder Læs artiklen
  • I Hurtig hjælp kan du finde svar på almindelige spørgsmål med en række korte videoer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af digitale værktøjer Se nu
  • Brug det automatiske mailsvar "Ikke til stede" til at give modtagere hurtige svar på ofte stillede spørgsmål Få flere oplysninger

Flyt dine programmer online

• Opret en YouTube-kanal, og livestream begivenheder Få flere oplysninger
    • Du kan f.eks. oprette en YouTube-playliste for at erstatte en personlig indsamlingsbegivenhed. Tilføj en livestreamtale fra nonprofitledere og/eller korte, forudindspillede videoudtalelser fra frivillige og modtagere.
    • Få flere oplysninger om, hvordan du får en klar mission for din kanal og afholder en virtuel begivenhed. Se vores webinar
  • Konfigurer onlineundervisning med Google Classroom, hvis du forsøger at genskabe et personligt læringsmiljø Få flere oplysninger
  • Bring mennesker sammen ved hjælp af fælles kulturelle oplevelser med Connected to Culture, et digitalt værktøj fra Google Arts & Culture, der kan hjælpe organisationer med at fortsætte deres kulturelle programmer på nettet.