Google järjestöille ‑apu COVID-19-tilanteessa

Tiedämme, että järjestöillä on ainutlaatuisia haasteita, kun ihmiset eri puolilla maailmaa reagoivat koronavirukseen (COVID-19). Katso vinkki- ja opassivultamme, mitä kaikkea materiaalia tarjoamme järjestöille avuksi epävarmaan tilanteeseen.

Tietoisuuden lisääminen ja varainkeruu

Yhteistyö ja tuottavuus etänä

• Lue vinkkejä Googlen työkalujen parhaisiin käyttötapoihin, kun teet etätöitä. Lue lisää
  • Lue Googlen tuottavuusasiantuntijoiden vinkit, joiden avulla saat enemmän aikaan – missä tahansa työskenteletkin. Lue artikkeli
  • Saat apua digitaalisten työkalujen tehokkaaseen käyttöön näistä pika-apuvideoista, joissa vastataan tavallisiin kysymyksiin. Katso nyt
  • Lisää sähköpostiin automaattinen "ei paikalla" ‑vastaus, jotta edunsaajat näkevät nopeasti vastauksia tavallisiin kysymyksiin. Lue lisää

Ohjelmien vieminen verkkoon

• Luo YouTube-kanava ja livestriimaa tapahtumia. Lue lisää
    • Voit esimerkiksi luoda YouTube-soittolistan, joka korvaa perinteisen varainkeruutapahtuman. Livestriimaa puhe järjestön johtajilta sekä lisää vapaaehtoisten tai edunsaajien lyhyitä videotarinoita.
    • Lue lisää kanavan tarkoituksen selventämisestä ja virtuaalitapahtuman järjestämisestä. Katso webinaari
  • Jos olet järjestämässä etäopetusta, pidä oppitunteja verkossa Google Classroomin avulla. Lue lisää
  • Kutsu ihmisiä kulttuurikokemuksiin Google Arts & Culturen Connected to Culture ‑työkalupakilla, joka auttaa organisaatioita jatkamaan kulttuuriohjelmiaan verkossa.

Muuta aiheeseen liittyvää

Näet lisää vinkkejä ja ohjeita Google järjestöille ‑sivuston COVID-19-materiaalisivulta. Löydät myös vastauksia useimpiin kysymyksiin ohjekeskuksesta, esimerkiksi lisätietoa näistä aiheista: