Om suspenderede konti

Vi tager juridiske krav og brugersikkerhed meget alvorligt. Kontosuspenderinger er derfor relateret til handlinger, der kan medføre en risiko for Google, Googles partnere eller Googles brugere, eller som på anden måde er i strid med Googles vilkår eller politikker. Konti i Google til nonprofitorganisationer og tilknyttede produktkonti kan suspenderes, hvis brugeren overtræder servicevilkårene for Google til nonprofitorganisationer eller de juridiske vilkår eller politikker, der gælder for de enkelte produkter, som er tilgængelige gennem Google til nonprofitorganisationer, f.eks. G Suite, Google Ads, Maps og YouTube (samlet kaldet "Vilkår og politikker"). Alle konti i Google til nonprofitorganisationer, som overtræder Vilkår og politikker, suspenderes automatisk uden varsel.

Suspenderede konti i Google til nonprofitorganisationer kan ikke bruges til at aktivere nye produkter eller genaktivere eksisterende Google-produkter.

Almindelige årsager til kontosuspendering

Overtrædelse af en produktpolitik

For nogle politikkers vedkommende, f.eks. Misbrug af annoncenetværket og Urigtige oplysninger, er forholdene så følsomme, at en overtrædelse kan medføre suspendering fra Ad Grants og Google til nonprofitorganisationer.

Organisationen mister sin status som nonprofitorganisation

Hvis en organisation mister sin status som nonprofitorganisation i henhold til sit lands love, kan den tilknyttede konto i Google til nonprofitorganisationer suspenderes.

Organisationen lever ikke op til kvalifikationskravene for Google til nonprofitorganisationer

Hvis en organisation ikke lever op til kvalifikationskriterierne for Google til nonprofitorganisationer, kan den tilknyttede konto i Google til nonprofitorganisationer suspenderes.

Organisationen skal bekræftes igen

Hvis din organisation blev tilmeldt Google til nonprofitorganisationer før 2016, kan du blive bedt om at bekræfte din organisation igen ved at anmode om en ny konto i Google til nonprofitorganisationer

Gentagne overtrædelser

Hvis en bruger gentagne gange overtræder Vilkår og Politikker, kan kontoen i Google til nonprofitorganisationer suspenderes.

Undgå suspendering

Den bedste måde at undgå en kontosuspendering på, er ved omgående at rette op på overtrædelser af vilkår og politikker. Du skal også rette op på eventuelle overtrædelser i forbindelse med produkter, der er aktiveret via din konto i Google til nonprofitorganisationer. Desuden skal du sørge for, at din organisation opretholder sin status som nonprofitorganisation og overholder lovene i dit land. Du kan kontakte os, hvis du mener, at din annonce er blevet afvist på et forkert grundlag.

Sørg for, at dine kontaktoplysninger er opdaterede på din konto i Google til nonprofitorganisationer og i de produkter, du har aktiveret, så du modtager rettidige notifikationer, hvis der er et problem med din konto.

Sørg desuden for, at du gør alt, hvad du kan, for at holde din konto sikker, ved at overvåge brugerprofiler, tjekke dit system for malware og bruge stærke adgangskoder. Se, hvordan du beskytter din konto.