Registrer deg i programmet YouTube for ideelle organisasjoner

Organisasjoner kan kvalifisere seg for programmet YouTube for ideelle organisasjoner – dette er en del av Google for ideelle organisasjoner. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du kommer i gang.

Dette trenger du:

En Google for ideelle organisasjoner-konto

Organisasjoner i land der Google for ideelle organisasjoner er tilgjengelig, må være registrert i Google for ideelle organisasjoner for å være kvalifisert for programmet YouTube for ideelle organisasjoner. Her ser du hvor YouTube er tilgjengelig. Hvis du ikke allerede har en Google for ideelle organisasjoner-konto, må du registrere deg før du fortsetter.

En YouTube-kanal-ID for organisasjonen din

Du trenger en YouTube-kanal for å kunne bruke funksjonene for ideelle organisasjoner.

Når du er klar til å fortsette, følger du disse trinnene for å registrere deg for programmet YouTube for ideelle organisasjoner.

1. Logg på Google for ideelle organisasjoner-kontoen din.

Sørg for at du logger på med Google for ideelle organisasjoner-administratorkontoen din. Dette er kontoen du brukte da du søkte om å bli med i Google for ideelle organisasjoner.

2. Klikk på registreringsknappen.

3. Klikk på «Registrer deg»-knappen under YouTube for ideelle organisasjoner på «Registreringer»-siden på kontoen din.

4. Opprett en YouTube-kanal, hvis du ikke allerede har gjort det.

5. Gå tilbake til «Registreringer»-siden til Google for ideelle organisasjoner, skriv inn YouTube-kanal-ID-en til organisasjonen din i skjemafeltet, og fyll ut søknaden.

6. Klikk på «Registrer deg».

Takk for søknaden! Teamet vårt evaluerer kontoen din og tar kontakt om veien videre i løpet av 1–3 dager.

Når vi har bekreftet registreringen din, kan du begynne å laste opp innhold og bruke fordelene som er tilgjengelige for ideelle organisasjoner, og kanalfunksjonene for YouTube-skapere.