Registrer deg i programmet «YouTube for ideelle organisasjoner»

Organisasjoner kan kvalifisere seg for programmet «YouTube for ideelle organisasjoner», som er en del av Google for ideelle organisasjoner. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du kommer i gang.

Dette trenger du:

En Google for ideelle organisasjoner-konto

Organisasjoner i land der Google for ideelle organisasjoner er tilgjengelig, må være registrert i Google for ideelle organisasjoner for å være kvalifisert for programmet YouTube for ideelle organisasjoner. Her ser du hvor YouTube er tilgjengelig. Hvis du ikke allerede har en Google for ideelle organisasjoner-konto, må du registrere deg før du fortsetter.

En YouTube-kanal-ID for organisasjonen din

Du trenger en YouTube-kanal for å kunne bruke funksjonene for ideelle organisasjoner.

Når du er klar til å fortsette, følger du disse trinnene for å registrere deg for programmet YouTube for ideelle organisasjoner.

1. Logg på Google for ideelle organisasjoner-kontoen din.

Sørg for at du logger på med Google for ideelle organisasjoner-administratorkontoen din. Dette er kontoen du brukte da du søkte om å bli med i Google for ideelle organisasjoner.

2. Klikk på registreringsknappen.

3. Klikk på «Registrer deg»-knappen under YouTube for ideelle organisasjoner på «Registreringer»-siden på kontoen din.

4. Opprett en YouTube-kanal, hvis du ikke allerede har gjort det.

5. Gå tilbake til «Registreringer»-siden til Google for ideelle organisasjoner, skriv inn YouTube-kanal-ID-en til organisasjonen din i skjemafeltet, og fyll ut søknaden.

6. Klikk på «Registrer deg».

Takk for søknaden! Teamet vårt evaluerer kontoen din og tar kontakt om veien videre i løpet av 1–3 dager.

Når vi har bekreftet registreringen din, kan du begynne å laste opp innhold og bruke fordelene som er tilgjengelige for ideelle organisasjoner, og kanalfunksjonene for YouTube-skapere.