Aktivér YouTubes nonprofitprogram

Hvis din organisation har en konto i Google til nonprofitorganisationer, er du kvalificeret til YouTubes nonprofitprogram. Se, hvilke lande/områder YouTubes nonprofitprogram er tilgængeligt i.

Forudsætninger

Aktivér YouTubes nonprofitprogram

1. Gå til Google til nonprofitorganisationer, og log ind med din organisations administratorkonto.
  2. Klik på Kom godt i gang under "YouTubes nonprofitprogram".
  3. Følg vejledningen.

Google gennemgår din anmodning inden for tre hverdage. Når YouTubes nonprofitprogram er aktiveret, kan du benytte dig af de fordele, der er tilgængelige for nonprofitorganisationer, og kanalfunktionerne for youtubere.

Løs problemer med aktivering af YouTube

Du har indsendt et forkert YouTube-id

Vi har brug for dit YouTube-kanal-id for at aktivere YouTubes nonprofitprogram. Du finder dit kanal-id ved at følge vejledningen her.

Du har ikke en YouTube-kanal

Din organisation skal have en eksisterende YouTube-kanal for at kunne aktivere YouTubes nonprofitprogram. Hvis din organisation ikke har en YouTube-kanal, kan du oprette en. Når du har oprettet en YouTube-kanal, skal du finde dit kanal-id og bruge dette til at aktivere YouTubes nonprofitprogram.