Aktivér YouTubes nonprofitprogram

Hvis din organisation har en Google for Nonprofits-konto, er du kvalificeret til YouTubes nonprofitprogram. Se, hvilke lande/regioner YouTubes nonprofitprogram er tilgængeligt i.

Det skal du bruge

Aktivér YouTubes nonprofitprogram

1. Gå til Google for Nonprofits, og log ind med din organisations administratorkonto.
  2. Klik på Kom godt i gang under "YouTubes nonprofitprogram".
  3. Følg vejledningen.

Google gennemgår din anmodning inden for 3 hverdage og sender dig en mail, når gennemgangen er fuldført. Når YouTubes nonprofitprogram er aktiveret, kan du benytte dig af alle de fordele, der er tilgængelige for nonprofitorganisationer, og kanalfunktionerne for youtubere.

Bemærk! Hvis du vil ændre, hvilken YouTube-kanal der er aktiveret i YouTubes nonprofitprogram, kan du logge ind på din Google for Nonprofits-konto, klikke på Skift kanal-id under "YouTubes nonprofitprogram" og følge vejledningen. Hvis du skifter din nonprofitorganisations kanal-id, er denne ændring permanent, og alle tilknyttede nonprofitfunktioner overføres til den nye kanal.