Aktivér YouTubes nonprofitprogram

Hvis din organisation har en konto i Google til nonprofitorganisationer, er du kvalificeret til YouTubes nonprofitprogram. Se, hvilke lande/områder YouTubes nonprofitprogram er tilgængeligt i.

Forudsætninger

Aktivér YouTubes nonprofitprogram

1. Gå til Google til nonprofitorganisationer, og log ind med din organisations administratorkonto.
  2. Klik på Kom godt i gang under "YouTubes nonprofitprogram".
  3. Følg vejledningen.

Google gennemgår din anmodning inden for tre hverdage og sender dig en mail, når gennemgangen er fuldført. Når YouTubes nonprofitprogram er aktiveret, kan du benytte dig af alle de fordele, der er tilgængelige for nonprofitorganisationer, og kanalfunktionerne for youtubere.

Bemærk! Hvis du vil ændre, hvilken YouTube-kanal der er aktiveret i YouTubes nonprofitprogram, kan du logge ind på dine konti i Google til nonprofitorganisationer og klikke på Skift kanal-id under "YouTubes nonprofitprogram". Følg derefter vejledningen. Hvis du skifter din nonprofitorganisations kanal-id, er denne ændring permanent, og alle tilknyttede nonprofitfunktioner overføres til den nye kanal.