Aktiveer die YouTube Niewinsprogram

As jou organisasie ’n Google vir Niewinsorganisasies-rekening het, sal jy vir die YouTube Niewinsprogram kwalifiseer. Sien die lande of streke waar die YouTube Niewinsprogram beskikbaar is.

Wat jy nodig sal hê

Aktiveer die YouTube Niewinsprogram

1. Gaan na Google vir Niewinsorganisasies en meld met jou organisasie se administratiewe rekening aan.
  2. Klik Begin onder “YouTube Niewinsprogram”.
  3. Volg die stappe.

Google sal jou versoek binne 3 werksdae nagaan en ’n e-pos stuur sodra die kontrolering voltooi is. Nadat die YouTube Niewinsprogram geaktiveer is, kan jy al die voordele wat vir niewinsorganisasies beskikbaar is en kanaalkenmerke vir YouTube-skeppers begin gebruik.

Ler wel: Meld by jou Google vir Niewinsorganisasies-rekening aan as jy die YouTube-kanaal wat met die YouTube Niewinsprogram geaktiveer is, moet verander. Klik onder "YouTube Niewinsprogram" op Verander kanaal-ID en volg die stappe. As jy jou niewinsorganisasie se kanaal-ID verander, word dit vir altyd verander en alle geassosieerde niewinsorganisasiekenmerke sal na die nuwe kanaal oorgedra word.

Verwante artikels