Google Maps Platform-credits activeren

Als uw organisatie een account voor Google voor Non-profitorganisaties heeft, komt u in aanmerking voor Google Maps Platform-credits. Bekijk de landen waar Google Maps Platform-credits beschikbaar zijn

Wat u nodig heeft

Google Maps Platform-credits activeren

1. Ga naar Google voor Non-profitorganisaties en log in met het beheerdersaccount van uw organisatie.
  2. Klik onder 'Google Maps Platform-credits' op Aan de slag.
  3. Volg de stappen.

Google beoordeelt uw verzoek binnen 3 werkdagen.

Als uw organisatie niet in aanmerking komt voor Google Maps Platform-credits, kunt u de Servicevoorwaarden voor Google Maps Platform bekijken om eventuele problemen te verhelpen.