Tietoja Google järjestöille ‑ohjelmasta

Google järjestöille tarjoaa hyväksytyille organisaatioille Google-tuotteita ja alennuksia, joiden avulla järjestöt voivat ratkaista niiden kohtaamia haasteita. Järjestöt voivat löytää uusia lahjoittajia ja vapaaehtoisia, tehostaa työskentelyään ja innostaa tukijoitaan mukaan toimintaan. Google järjestöille on tällä hetkellä käytettävissä yli 65 maassa. Lue lisää kelpoisuusvaatimuksista ja tarkista, onko Google järjestöille saatavilla maassasi.

Google järjestöille tarjoaa maksutta seuraavat Googlen tuotteet:

• Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille sekä järjestöille tarkoitetut alennukset Google Workspace Business Standard-, Business Plus- ja Enterprise-versioista
  • Google Ad Grants
  • YouTuben Nonprofit-ohjelma
  • Google Maps Platform

Tarkista, mitkä Google järjestöille ‑ohjelman tuotteet ovat saatavilla maassasi.

Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille

Pilvipohjaisten työkalujen avulla tiimisi voivat työstää sisältöä ja luoda innovaatioita yhdessä, reaaliaikaisesti ja sijainnista riippumatta. Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille ‑tilillä tiiminne voi käyttää Google Workspacen perusominaisuuksia maksutta. Google Workspacen voi myös päivittää tarjoushintaiseen Enterprise- tai Business-versioon, jolloin saatte useampia ominaisuuksia organisaation käyttöön.

Edut

• Luo organisaatiolle oma Gmail-verkkotunnus ja rajattomasti sähköpostiosoitteita, joiden kautta voitte pitää yhteyttä vapaaehtoisiin, tukijoihin ja yhteisöön.
  • Pidä kaikki ajan tasalla Google Docsin avulla – luo ja muokkaa esimerkiksi avustushakemuksia ja kokousten asialistoja reaaliaikaisesti ja sijainnista riippumatta.
  • Pidä aikataulut järjestyksessä ja päivitä tapaamisten tietoja Google Kalenterin avulla.
  • Jopa 100 osallistujan Google Meet ‑videokonferenssilla varmistat, että kaikki pysyvät yhteydessä toisiinsa.
  • Google Docs, Sheets, Forms ja Slides ovat käytettävissäsi milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Jokaisella käyttäjällä on Gmailissa ja Google Drivessa yhteensä 30 Gt säilytystilaa.
  • Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä tukeemme puhelimella, chatissa ja sähköpostitse kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

Vertaa

Google Ad Grants

Saat kuukaudessa jopa 10 000 $:n arvosta tekstimainoksia Google Haussa, jotta voit lisätä tietoisuutta järjestöstäsi.

Edut

• Tavoita uusia tukijoita hankkeellesi ja säästä resursseja tärkeimpiä asioita varten näyttämällä tekstimainoksia Google-hakutuloksissa kuukausittaisella luontoissuoritusten mainontabudjetilla.
  • Seuraa verkkolahjoituksia, uutiskirjetilauksia ja vapaaehtoisten rekisteröitymisiä, niin näet, ketkä tukevat järjestösi toimintaa.

YouTube logo  YouTuben Nonprofit-ohjelma

YouTuben Nonprofit-ohjelma auttaa järjestöjä tavoittamaan tukijoita, vapaaehtoisia ja lahjoittajia. Video on uusi ja keskeinen tarinankerronnan muoto organisaation tehtävän kannalta. Miljardi ihmistä katselee YouTube-videoita joka kuukausi, ja tämän median kautta kaikenkokoiset järjestöt voivat välittää sanomansa maailmanlaajuiselle yleisölle. YouTuben Nonprofit-ohjelman sivustolla voit tutustua tarjolla oleviin materiaaleihin.

Edut

Google Maps Platform

Järjestöt voivat kehittää vaikutuksensa seuraamista varten kiinnostavia visualisointeja, joissa hyödynnetään muokattuja karttoja ja maailmanlaajuisia sijaintitietoja. Google Maps Platform voi lisäksi auttaa järjestöjä jakamaan ohjelmia ja materiaaleja omassa yhteisössään.

Edut