Om Google til nonprofitorganisationer

Google til nonprofitorganisationer giver kvalificerede organisationer adgang til Google-produkter og rabatter, der kan hjælpe med at løse de udfordringer, som nonprofitorganisationerne står over for – at finde nye bidragydere og frivillige, øge effektiviteten og få deres støtter til at handle. Google til nonprofitorganisationer er i øjeblikket tilgængeligt i mere end 65 lande. Få flere oplysninger om kvalifikationskravene, og find ud af, om Google til nonprofitorganisationer er tilgængeligt i dit land.

Google til nonprofitorganisationer giver adgang til følgende Google-produkter uden beregning:

• Google Workspace til nonprofitorganisationer og nedsatte priser, som specifikt er rettet mod nonprofitorganisationer, på Google Workspace Business Standard, Business Plus og Enterprise-udgaver
  • Google Ad Grants
  • YouTubes nonprofitprogram
  • Google Maps Platform

Tjek, hvilke produkter til Google til nonprofitorganisationer der er tilgængelige i dit land.

Google Workspace for Nonprofits

Gør det muligt for dine teams at samarbejde, lave opfølgninger og arbejde innovativt sammen i realtid, uanset hvor de er, med vores produktivitetspakke i skyen. Få de grundlæggende funktioner fra Google Workspace uden beregning med Google Workspace for Nonprofits, eller opgrader til Google Workspace Business- eller Enterprise-udgaven for at give din organisation adgang til yderligere funktioner.

Fordele

• Hold kontakten med frivillige, fællesskabet, og dem, der støtter organisationen, med et ubegrænset antal mailadresser på dit brugerdefinerede domæne via Gmail.
  • Sørg for rene linjer ved hjælp af Google Docs – opret og rediger ansøgninger om tilskud, mødedagsordener og meget mere i realtid, uanset hvor du er.
  • Få organiserede tidsplaner og opdaterede aftaler med Google Kalender.
  • Sørg for, at alle kan holde forbindelsen via videomøde i Google Meet med mulighed for op til 100 deltagere.
  • Få adgang til Google Docs, Sheets, Analyse og Slides på alle enheder, lige når det passer dig, med 30 GB lagerplads pr. bruger i Gmail og Google Drev.
  • Få support døgnet rundt via telefon, chat og mail, hvis du har nogen spørgsmål.

Sammenlign

Google Ad Grants

Få op til 10.000 USD om måneden i tekstbaserede annoncer i Google Søgning, så du kan øge synligheden af din nonprofitorganisation.

Fordele

• Kør tekstannoncer i Googles søgeresultater med månedlige annoncedonationer, så du kan nå ud til nye forkæmpere for din sag og spare ressourcer til det, der betyder mest.
  • Spor donationer på nettet, tilmeldinger til nyhedsbreve og registreringer af frivillige, så du kan holde styr på dem, der er med til at få din organisation til at blomstre.

YouTube logo  YouTubes nonprofitprogram

YouTubes nonprofitprogram hjælper nonprofitorganisationer med at nå ud til bidragydere og frivillige. Brugen af videoer er for mange nonprofitorganisationer en ny, men essentiel del af deres storytelling. Med en milliard seere på YouTube hver måned kan både store og små nonprofitorganisationer dele deres historier med et globalt publikum ved hjælp af YouTube-videoer. Du kan se alle ressourcerne på websitet for YouTubes nonprofitprogram.

Fordele

Google Maps Platform

Med tilpassede kort og globale steddata kan nonprofitorganisationer udvikle fængende datavisualiseringer til at spore deres resultater. Desuden kan Google Maps Platform hjælpe nonprofitorganisationer med at dele programmer og ressourcer med deres fællesskab

Fordele