Bluetooth-profiler til Pixel og Nexus

Du kan bruge Bluetooth til at oprette forbindelse mellem din telefon eller tablet og andre enheder på flere forskellige måder, afhængigt af hvilke Bluetooth-profiler din telefon eller tablet understøtter. Se, hvordan du opretter forbindelse via Bluetooth.

Bluetooth-profiler på alle enheder

Alle Pixel- og Nexus-enheder understøtter disse Bluetooth-profiler:

• Avanceret lyddistributionsprofil (A2DP, Advanced audio distribution profile)
    Du kan streame lyd (stereo eller mono) i høj kvalitet ved hjælp af Bluetooth. Du kan f.eks. afspille musik fra din telefon eller tablet et trådløst headset eller et kompatibelt lydsystem i din bil.
  • Profil til fjernbetjening af lyd/video (AVRCP, Audio/video remote control profile)
    Du kan bruge kompatible Bluetooth-enheder som fjernbetjening til afspilning af lyd og video, f.eks. når du streamer fra din telefon til din bil eller dit fjernsyn.
  • Håndfri profil (HFP, Hands-free profile)
    Du kan bruge almindelige stemmekommandoer som f.eks. "Ok Google" ved hjælp af Bluetooth.
  • Profil til brugerstyret inputenhed (HID, Human interface device profile)
    Du kan bruge et Bluetooth-tastatur eller en mus sammen med din telefon eller tablet.
  • Profil til personligt netværk (PAN, Personal area network profile)
    Du kan oprette et netværk mellem dine enheder, der anvender Bluetooth.

Bluetooth-profiler på telefoner med SIM-kort

Pixel- og Nexus-telefoner med aktive SIM-kort understøtter også disse Bluetooth-profiler:

• Håndfri profil (HFP, Hands-free profile)
    Du kan bruge Bluetooth-enheder til at foretage og modtage håndfri telefonopkald.
  • Profil til beskedadgang (MAP, Message access profile)
    Du kan udveksle beskeder mellem enheder ved hjælp af Bluetooth.
  • Profil til telefonbogadgang (PBAP, Phonebook access profile)
    Du kan se navnet på den, der ringer, og synkronisere dine kontakter.