Sikkerhetskopiér eller gjenopprett data på Nexus-enheten din

Du kan sikkerhetskopiere innhold, data og innstillinger fra Nexus-enheten din til Google-kontoen din. Du kan gjenopprette sikkerhetskopiert informasjon til den opprinnelige enheten eller til en annen Android-enhet.

Gjenoppretting av data varierer etter hvilken enhet og Android-versjon du har. Du kan ikke gjenopprette en sikkerhetskopi fra en nyere Android-versjon til en telefon som kjører en eldre Android-versjon. Hvis du gjenoppretter data med en annen enhet, kan du se produsentens nettsted for brukerstøtte.

Sikkerhetskopiér innhold

• Bilder og videoer
    Du kan sikkerhetskopiere bildene og videoene dine automatisk til Google Foto-biblioteket. Finn ut hvordan.
  • Filer og mapper
    Du kan laste opp filer og mapper manuelt til Google Disk. Finn ut hvordan.

Sikkerhetskopiér data og innstillinger

Merk: På nettbrett som brukes av flere personer, kan bare eieren av nettbrettet se innstillingene for sikkerhetskopiering og tilbakestilling.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på System og deretter Sikkerhetskopiering.
  3. Slå på Sikkerhetskopiér til Google Disk.
Dette blir sikkerhetskopiert
  • Data fra Google-kontakter
  • Google Kalender-aktiviteter og -innstillinger
  • Wi-Fi-nettverk og -passord
  • Bakgrunner
  • Gmail-innstillinger
  • Apper
  • Skjerminnstillinger (lysstyrke og hvilemodus)
  • Språk- og inndatainnstillinger
  • Dato og klokkeslett
  • Innstillinger og data for apper som ikke kommer fra Google (varierer fra app til app)

Merk: Ikke alle apper sikkerhetskopierer eller gjenoppretter alle innstillinger og data. For å få mer informasjon om en app, finn ut hvordan du kontakter utvikleren.

Legg til eller bytt sikkerhetskopikontoer

Legg til en sikkerhetskopikonto

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på System og deretter Sikkerhetskopiering.
  3. Trykk på Konto og deretter Legg til konto.
  4. Skriv inn PIN-koden, mønsteret eller passordet for enheten hvis det er nødvendig.
  5. Logg på kontoen du vil legge til.

Bytt mellom sikkerhetskopikontoer

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på System og deretter Sikkerhetskopiering.
  3. Trykk på Konto.
  4. Trykk på kontoen du vil bruke for sikkerhetskopier.

Tøm enheten etter sikkerhetskopiering

Etter at du har sikkerhetskopiert, kan du tilbakestille enheten din ved å tømme den for innhold. Finn ut hvordan du kan tilbakestille enheten til fabrikkstandard.

Gjenopprett sikkerhetskopierte data og innstillinger

Når du legger til Google-kontoen din på en enhet som er konfigurert, blir det du tidligere sikkerhetskopierte for den aktuelle Google-kontoen, lagt til på enheten.

For å gjenopprette en sikkerhetskopiert konto på en tilbakestilt enhet, følg instruksjonene på skjermen.

Viktig: Du kan ikke gjenopprette en sikkerhetskopi fra en nyere Android-versjon til en telefon som kjører en eldre Android-versjon. Finn ut hvordan du sjekker og oppdaterer Android-versjonen din.

Gjenopprett sikkerhetskopierte appinnstillinger

Når du installerer en app på nytt, kan du gjenopprette appinnstillingene du tidligere sikkerhetskopierte med Google-kontoen din.

Sånn gjenoppretter du appinnstillingene:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på System og deretter Sikkerhetskopiering og deretter Appdata.
  3. Slå på Automatisk gjenoppretting.

Merk: Ikke alle apper sikkerhetskopierer eller gjenoppretter alle innstillinger og data. For å finne ut om en app, finn ut hvordan du kontakter utvikleren.

Gjenopprett sikkerhetskopierte kontakter

Hvis du lagret kontaktene i Google-kontoen din, synkroniseres de automatisk.

Hvis du har andre kontakter på en enhet eller et SIM-kort, kan du finne ut hvordan du gjenoppretter kontakter manuelt.

false
Watch video tutorials

To get the latest tips, tricks, and how-to's, subscribe to our YouTube Channel.