I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Krav til betalings- og landingssider for å vise brukerne annoteringer om rask og fri frakt i annonsene dine

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

For å være kvalifisert til å vise annoteringen om rask og fri frakt i Shopping-annonser, Kjøp på Google-oppføringer og kostnadsfrie produktoppføringer, må du oppfylle visse krav til betaling og landingssider. Disse kravene stilles for å sørge for en konsekvent brukeropplevelse.

Krav

Kassen: Du må gi brukerne minst ett fraktalternativ som eksplisitt viser levering innen 3 virkedager uten noen fraktkostnad. Leveringstiden kan ikke overstige tallene du sender inn til Merchant Center.

Landingssiden: Landingssidene for kvalifiserte produkter kan ikke inneholde fraktinformasjon som står i strid med rask og fri frakt.

Eksempler på fraktscenarioer for kassen

Merk: Eksemplene her er ikke uttømmende. Vi har tatt med noen alternative formuleringer, men de er ikke nødvendigvis helt dekkende for fraktalternativene dine. Det viktigste du må huske på, er at fraktkonfigurasjonen din må tilby levering innen tre virkedager, uten noen fraktkostnad – inkludert behandlingstid.
Språket fraktinformasjon vises på i annonsene og oppføringene dine Kan også se slik ut Oppfylles kravene? Hva er grunnen til det?
«3 virkedager» + «behandling samme dag» «3-dagers levering»
+ «ingen ekstra behandlingstid»
Ja Levering + behandling er tre dager eller mindre
«2 virkedager» + «behandling kan ta opptil 24 timer» «sendes i morgen» Ja Levering + behandling er tre dager eller mindre
«1–3 virkedager» + «behandling samme dag» (ingen ekstra behandlingstid er oppgitt) Ja Levering + behandling er tre dager eller mindre
«Levering neste dag» «Levering over natten» +
«behandlingstiden er mindre enn to dager»
Ja Levering + behandling er tre dager eller mindre
«Ankommer innen 23. juli» (datoen er tre eller færre virkedager fra i dag) «Fredag 23. juli» Ja
  • Datoen er tre eller færre virkedager fra i dag
  • Levering + behandling er tre dager eller mindre
«Ankommer om 1–3 dager»   Ja
  • «Ankommer» omfatter behandlingstiden og leveringstiden
  • Levering + behandling er tre dager eller mindre
«To dagers leveringstid til CA, NV og AZ. 3–6 dager til andre destinasjoner.» Eksempel: en bestemt sone for rask levering, men ikke dynamiske anslag over levering basert på brukerens leveringsadresse Ja Levering + behandling er tre dager eller mindre
«Rask og fri frakt»   Nei Formuleringen indikerer ikke eksplisitt frakt innen tre dager
«FRI standard frakt»   Nei Formuleringen indikerer ikke eksplisitt frakt innen tre dager
«1–3 virkedager» + kostnad (ikke kostnadsfri)   Nei Ikke fri frakt
«2 virkedager» + «ta høyde for 24–48 timers behandlingstid»   Nei Maksimal behandlingstid + frakttid > 3 dager
«3 virkedager» + «ta høyde for 24 timers behandlingstid» oppført på betalingssiden   Nei Behandlingstid + frakttid er til sammen på mer enn tre dager
«3–5 virkedager»   Nei Leveringen kan ta mer enn tre dager
«Ankommer innen 30. juli» (når datoen er mer enn tre virkedager fra i dag)   Nei Ankomstdatoen er mer enn tre virkedager fra kundens bestillingsdato

Eksempler på fraktscenarioer for landingssider

Merk: Fraktinformasjonen på landingssiden må stemme overens med fraktinformasjonen i Shopping-annonsen eller den kostnadsfrie oppføringen og leveringstiden som oppgis i kassen. Med andre ord: Hvis du har vist annoteringen om rask og fri frakt i annonsene eller de kostnadsfrie oppføringene dine, kan det ikke stå på landingssiden at frakten koster penger, eller at den tar mer enn tre dager (men det er heller ikke noe krav om at det skal stå noe om det).
Fraktinformasjon på landingssiden Oppfylles kravene? Hva er grunnen til det?
Ingen fraktinformasjon i det hele tatt Ja Kassen må vise et alternativ for fri levering innen 3 dager (eller mindre)
«Fri frakt» (ingen informasjon om hastigheten) Ja Kassen må vise et alternativ for fri levering innen 3 dager (eller mindre)
«3-dagers frakt tilbys» (ingen informasjon om hva det koster) Ja Kassen må vise et alternativ for fri levering innen 3 dager (eller mindre)
«Rask og fri frakt» Ja Kassen må vise et alternativ for fri levering innen 3 dager (eller mindre)
«Fri frakt innen 3 dager» Ja Kassen må vise et alternativ for fri levering innen 3 dager (eller mindre)
«Fri frakt innen 3 dager tilbys i hele landet» Ja Kassen må vise et alternativ for fri levering innen 3 dager (eller mindre)
«Fri frakt innen 3 dager tilbys for utvalgte områder» Ja Kassen må vise et alternativ for fri levering innen tre dager (eller mindre) dynamisk basert på brukerens destinasjon
«Fri frakt innen 3 dager tilbys for CA, AZ og NV» Ja Kassen må vise et alternativ for fri levering innen tre dager (eller mindre) dynamisk basert på brukerens destinasjon
«Fri frakt innen 3 dager ved kjøp over USD X» når prisen på varen er høyere enn minstekravet til verdien av varene i handlekurven Ja Kassen må vise et alternativ for fri levering innen 3 dager (eller mindre)
«Fri standard frakt, anslått leveringstid om 2–5 dager» Nei Leveringsintervallet overskrider frakt innen tre dager
«3-dagers frakt tilbys for USD X» Nei Fraktalternativet er ikke kostnadsfritt
«Fri frakt innen 3 dager ved kjøp over USD X» når vareprisen er under minstekravet til verdien av varene i handlekurven Nei Tilbudet får ikke fri frakt fordi minstekravet til verdien av varene i handlekurven ikke er oppfylt

Linker til beslektet innhold