In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Vereisten voor betaal- en bestemmingspagina's om aan gebruikers annotaties voor gratis en snelle bezorging bij uw advertenties weer te geven

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Als u in aanmerking wilt komen om annotaties voor gratis en snelle verzending te tonen in uw Shopping-advertenties en gratis productvermeldingen, moeten uw betaal- en landingspagina's aan bepaalde vereisten voldoen. Deze vereisten moeten zorgen voor een consistente gebruikerservaring.

Op deze pagina

Vereisten

Betaalpagina: U moet gebruikers minimaal één verzendoptie voor gratis en snelle verzending bieden naast andere opties voor betaalde bezorging. De levertijden bij snelle verzending variëren op basis van het land van verkoop. Ga naar de tabel hieronder voor meer informatie.

Landingspagina: voor geschikte producten mogen productlandingspagina's geen informatie over bezorging bevatten die in strijd is met gratis en snelle bezorging.

Land Levertijd bij snelle verzending
Australië 3 dagen
Brazilië 4 dagen
Canada 3 dagen
Japan 1 dag
India 2 dagen
Nieuw-Zeeland 1 dag
Verenigd Koninkrijk 3 dagen
Verenigde Staten 3 dagen

Verzendscenario's op de betaalpagina

Opmerking: De voorbeelden zijn niet volledig. We hebben verschillende formuleringen opgenomen, maar ze komen mogelijk niet precies overeen met uw verzendopties. Het belangrijkste is dat uw verzendinstelling een optie voor snelle en gratis bezorging biedt, inclusief de verwerkingstijd.

Waar u rekening mee moet houden bij uw verzendinstelling:

• U kunt een werkelijke datum invoeren (bijvoorbeeld Komt uiterlijk 23 juli aan) of het aantal werkdagen binnen een bereik (bijvoorbeeld Komt binnen 1 tot 3 dagen aan).
  • Als u een periode invoert, gebruikt Google de langste geschatte tijd.
  • Google neemt de verwerkingstijd automatisch op in de berekening van de levertijd.
  • De verwerkingstijd en bezorgduur mogen samen niet langer zijn dan wat u heeft ingesteld in uw Merchant Center-account. Ook al valt de tijd binnen de gespecificeerde definitie van snelle verzending, komt u niet in aanmerking als deze de leveringssnelheid in uw Merchant Center-account of verzendfeed overschrijdt.
  • Iedereen moet de betaalpagina met de geschatte bezorgdatum kunnen openen zonder in te loggen.