Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kassa- ja laskeutumissivujen vaatimukset maksuttoman ja nopean toimituksen merkintöjen käyttämiseksi mainoksissa

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Jos haluat saada merkinnän maksuttomasta ja nopeasta toimituksesta Shopping-mainoksiisi ja maksuttomiin tuotelistauksiisi, kassa- ja laskeutumissivujesi on täytettävä tietyt vaatimukset. Vaatimusten tarkoitus on varmistaa yhdenmukainen käyttäjäkokemus.

Sisällys

Vaatimukset

Kassa: Käyttäjälle on tarjottava muiden maksullisten toimitusvaihtoehtojen lisäksi vähintään yksi vaihtoehto, jossa selvästi luvataan nopea ja maksuton toimitus. Nopeat toimitusajat riippuvat myyntimaasta. Katso tarkat ajat alta taulukosta.

Laskeutumissivu: Ehdot täyttävien tuotteiden laskeutumissivuilla ei saa olla toimitustietoja, jotka poikkeavat maksuttomasta ja nopeasta toimituksesta.

Maa Nopean toimituksen toimitusaika
Australia 3 päivää
Brasilia 4 päivää
Kanada 3 päivää
Japani 1 päivä
Intia 2 päivää
Uusi-Seelanti 1 päivä
Yhdistynyt kuningaskunta 3 päivää
Yhdysvallat 3 päivää

Kassasivujen toimitustiedot

Huom. Esimerkit eivät kata kaikkia mahdollisia tilanteita. Mukaan on otettu erilaisia ilmaisuja, mutta ne eivät välttämättä vastaa tarkalleen omia toimitusvaihtoehtojasi. Tärkeintä on muistaa, että toimitusvaihtoehdoissa on oltava nopea ja maksuton toimitus, joka sisältää käsittelyajat.

Huomioitavaa toimitusasetusten valinnassa:

• Voit ilmoittaa todellisen päivämäärän (esim. "Saapuu 23. heinäkuuta mennessä") tai arkipäivien määrän aikavälinä (esimerkiksi "Saapuu 1–3 päivän kuluttua").
  • Jos lisäät aikavälin, Google käyttää pisintä arvioitua aikaa.
  • Google ottaa toimitusajan laskennassa automaattisesti huomioon käsittelyajat.
  • Käsittely- ja kuljetusaikojen yhteiskesto ei saa ylittää Kauppiaskeskus-tililläsi määritettyä kestoa. Vaikka toimitusaika olisi silti nopean toimituksen määritelmän sisällä, merkintä ei välttämättä näy, jos näin laskettu toimitusaika ylittää Kauppiaskeskus-tilillä tai toimitussyötteessä määrittämäsi toimitusajan.
  • Kenen tahansa pitää päästä kassasivulle tarkistamaan arvioitu toimituspäivä ilman kirjautumista.