I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Krav til betalings- og landingssider for at vise brugerne annoteringer om gratis og hurtig forsendelse på dine annoncer.

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Du skal opfylde visse krav til betalings- og landingssider for at være kvalificeret til at vise annoteringer om gratis og hurtig forsendelse på dine Shopping-annoncer og gratis produktfortegnelser. De er indført for at sikre en ensartet brugeroplevelse.

På denne side kan du læse om følgende:

Krav

Betaling: Du skal give brugerne mindst én forsendelsesmulighed, som eksplicit viser muligheden for hurtig og gratis forsendelse ud over andre muligheder for betalt levering. Leveringstiden for hurtig forsendelse varierer afhængigt af salgslandet. Du kan få flere oplysninger i tabellen nedenfor.

På landingsside: For kvalificerede produkter må produktlandingssiderne ikke indeholde forsendelsesoplysninger, der ikke stemmer overens med gratis og hurtig forsendelse.

Land Leveringstid for hurtig forsendelse
Australien 3 dage
Brasilien 4 dage
Canada 3 dage
Japan 1 dag
Indien 2 dage
New Zealand 1 dag
Storbritannien 3 dage
USA 3 dage

Forsendelsesscenarier ved betaling

Bemærk! Eksemplerne her er ikke udtømmende. Her giver vi dig nogle alternative formuleringsmuligheder, men de dækker muligvis ikke dine forsendelsesmuligheder helt nøjagtigt. Det er vigtigt at huske på, at din forsendelseskonfiguration skal tilbyde mulighed for hurtig og gratis levering, inklusive behandlings- og ekspeditionstid.

Husk følgende, når du konfigurerer din forsendelseskonfiguration:

• Du kan angive en faktisk dato (for eksempel "Ankommer senest den 23. juli") eller antallet af hverdage i et interval (for eksempel "Ankommer om 1-3 dage").
  • Hvis du angiver et datointerval, bruger Google den længste estimerede tid.
  • Google inkluderer automatisk behandlings- eller ekspeditionstid i beregningen af leveringstiden.
  • Summen af ekspeditions- og forsendelsestid må ikke overstige det, der er konfigureret på din Merchant Center-konto. Selvom det er inden for den angivne definition for hurtig forsendelse, er du muligvis ikke kvalificeret, hvis den overstiger den leveringshastighed, der er angivet på din Merchant Center-konto eller i dit forsendelsesfeed.
  • Alle bør kunne få adgang til betalingssiden med den forventede leveringsdato uden at skulle logge ind.