Før opp produktene dine i butikk gratis på Google

Når du deltar i gratis lokale produktoppføringer, kan produktene du selger i butikk, vises i gratis oppføringer i flere forskjellige Google-tjenester – inkludert Google Søk, Google Bilder, Shopping-fanen, Google Maps og Google Lens. Finn ut mer om de tilgjengelige oppføringstypene

Tilgjengelighet

Vi samarbeider for tiden med forhandlere som har fysiske butikker i Australia, Brasil, Canada, Danmark, Frankrike, India, Italia, Japan, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike.

Slik fungerer det

På samme måte som nettsteder kan være med i Google Søk-indeksen uten å betale for det, kan deltakende selgere få produktene sine vist i resultater for produkter i butikk på mange ulike Google-tjenester – helt gratis. Slik blir du kvalifisert:

1. Følg retningslinjene for å vise produktene dine gratis på Google samt retningslinjene for annonser for varer i butikk.
  2. Send inn produktfeeden din og feeden for produktlager i butikk via Google Merchant Center. Finn ut mer
  3. Velg å vise de produktene du selger i butikk, gratis på Google ved å velge den tilsvarende funksjonen i Merchant Center. Finn ut mer

Merknad for selgere som sender inn feeder via Google Merchant Center: Denne funksjonen gjelder for visning av produktene du selger i butikk, i gratis oppføringer på Google. Hvis du sender inn en feed via Google Merchant Center og ikke velger å delta i denne funksjonen, kan Google fortsatt bruke og vise visse data fra produktfeeden du sender inn (for eksempel titler og bilder), som beskrevet i vilkårene for bruk av Merchant Center, blant annet for å gjøre Googles tjenester bedre.

Hvis du tidligere har sendt inn en produktfeed til Google, kan det dessuten hende at du allerede har produkter som vises i gratis oppføringer. Følg denne veiledningen for å administrere destinasjonene dine hvis du ikke vil at produktene dine skal vises i gratis lokale oppføringer.

Konfigurer produktlager i butikk

Registrer deg for å vise produktene dine gratis på Google ved å velge det når du registrerer deg for Merchant Center, eller klikk på «Vekst» på sidemenyen til venstre og deretter på «Administrer funksjoner». Velg «Før opp produktene dine gratis på Google» fra listen over tilgjengelige programmer.

1. Legg til bedriftsinformasjonen din.
  2. Tilknytt Google Min bedrift-kontoen din, og velg posisjonsgrupper.
  3. Last opp logoen din.
  4. Opprett, registrer og send inn feeder.
  5. Bekreft Info-siden din (bare europeiske land)
  6. Be om bekreftelse av produktlageret.

Linker til beslektet innhold