Vis produktene dine på Googles lokale plattformer

Ved å delta i Googles lokale plattformer kan butikkproduktene dine vises i ubetalte produktoppføringer på Googles plattformer, inkludert Google Søk, Google Bilder, Google Shopping, Google Maps og Google Lens (hvilke oppføringstyper som er tilgjengelige for hver av Googles plattformer, varierer fra land til land). Finn ut mer.

Slik fungerer det

På samme måte som nettsteder kan være med i Google Søk-indeksen uten å betale for det, kan deltakende selgere få produktene sine vist i resultater for produkter i butikk på mange ulike Google-plattformer – helt gratis. Slik blir du kvalifisert:

1. Følg retningslinjene for visning av produkter på Googles plattformer samt retningslinjene for annonser for varer i butikk.
  2. Send inn produktfeeden din og feeden for produktlager i butikk via Google Merchant Center. Finn ut mer.
  3. Velg å delta i Googles lokale plattformer ved å velge det aktuelle programmet i Merchant Center. Finn ut mer.
Merknad for selgere som sender inn feeder via Google Merchant Center: Dette programmet brukes til å vise produktene du selger i butikk, i ubetalte produktoppføringer på Google. Hvis du sender inn en feed via Google Merchant Center og ikke velger å delta i dette programmet, kan Google fortsatt bruke og vise visse data fra produktfeeden du sender inn (for eksempel titler og bilder), som beskrevet i vilkårene for bruk av Merchant Center, blant annet for å gjøre Googles tjenester bedre.

Hvis du har sendt inn en produktfeed til Google tidligere, kan det dessuten hende at noen av produktene dine allerede vises i ubetalte oppføringer på Googles plattformer. Følg denne veiledningen for å administrere destinasjonene dine hvis du ikke vil at produktene dine skal vises på Googles lokale plattformer.

Konfigurer produktlager i butikk på Googles plattformer

Registrer deg for Googles lokale plattformer ved å velge det når du registrerer deg for Merchant Center, eller klikk på «Vekst» i sidemenyen til venstre, og deretter på «Administrer programmer». Velg «Googles lokale plattformer» fra listen over tilgjengelige programmer.

1. Legg til bedriftsinformasjonen din.
  2. Tilknytt Google Min bedrift-kontoen din, og velg posisjonsgrupper.
  3. Last opp logoen din.
  4. Opprett, registrer og send inn feeder.
  5. Be om bekreftelse av produktlageret.

Linker til beslektet innhold