I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Før opp produktene dine i butikk kostnadsfritt på Google

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Ved å benytte kostnadsfrie lokale produktoppføringer kan produktene du selger i butikk, vises i kostnadsfrie oppføringer i flere ulike Google-tjenester – inkludert Google Søk, Google Bilder, Shopping-fanen, Google Maps og Google Lens (hvilke oppføringstyper som er tilgjengelige, varierer fra land til land). Finn ut mer om de tilgjengelige oppføringstypene

Tilgjengelighet

Vi samarbeider for tiden med forhandlere som har fysiske butikker i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De forente arabiske emirater, Filippinene, Finland, Frankrike, Hellas, Hongkong, India, Indonesia, Irland, Israel, Italia, Japan, Malaysia, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Romania, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Sør-Korea, Taiwan, Thailand, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ukraina, Ungarn, USA, Vietnam og Østerrike.

Slik fungerer det

På samme måte som nettsteder kan være med i Google Søk-indeksen uten å betale for det, kan deltakende selgere få produktene sine vist i resultater for produkter i butikk i mange ulike Google-tjenester – helt kostnadsfritt. Slik blir du kvalifisert:

1. Følg retningslinjene for kostnadsfrie oppføringer på Google og retningslinjene for annonser for varer i butikk.
  2. Send inn hovedfeeden og feeden for produktlager i butikk via Google Merchant Center. Finn ut mer
  3. Velg å vise produktene du selger i butikk, kostnadsfritt på Google ved å velge den tilsvarende funksjonen i Merchant Center. Finn ut mer

Merk: Hvis du er selger og sender inn feeder via Google Merchant Center, kan du bruke denne funksjonen for å vise produktene du selger i butikk, i kostnadsfrie oppføringer på Google. Hvis du sender inn en feed via Google Merchant Center og ikke velger å ta i bruk denne funksjonen, kan Google fortsatt bruke og vise enkelte data fra produktfeeden du sender inn (for eksempel titler og bilder), som beskrevet i vilkårene for bruk av Merchant Center, blant annet for å gjøre Googles tjenester bedre.

Hvis du tidligere har sendt inn en produktfeed til Google, kan det dessuten hende at du allerede har produkter som vises i kostnadsfrie oppføringer. Følg denne veiledningen for å administrere destinasjoner for annonsene dine hvis du ikke vil at produktene dine skal vises i kostnadsfrie lokale oppføringer.

Konfigurer produktlager i butikk

For å kunne vise produktene dine kostnadsfritt på Google må du oppgi informasjon om bedriften din, butikkene dine og produktene dine. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer kostnadsfrie lokale produktoppføringer

Tips: Kvalifiserte forhandlere i Canada, Irland, Storbritannia og USA kan bruke produktleseren eller appen for produktlager i butikk til å legge til produktene de selger i butikk, automatisk på Google – helt kostnadsfritt. Kom i gang.

Linker til beslektet innhold