Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallisten tuotetietojen näyttäminen maksutta Googlessa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kun käytät maksuttomia paikallisia tuotelistauksia, kauppasi tuotteet voivat näkyä maksuttomissa listauksissa Googlen eri palveluissa, kuten Google Haussa, Google Kuvahaussa, Shopping-välilehdellä, Google Mapsissa ja Google Lensissä (listaustyyppien saatavuus vaihtelee maittain). Katso lisätietoja saatavilla olevista listaustyypeistä

Saatavuus

Ominaisuus on saatavilla jälleenmyyjille, joilla on kivijalkakauppa joissakin näistä maista: Alankomaat, Arabiemiirikunnat, Argentiina, Australia, Belgia, Brasilia, Chile, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Filippiinit, Hongkong, Indonesia, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kolumbia, Kreikka, Malesia, Meksiko, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Taiwan, Tanska, Thaimaa, Turkki, Tšekki, Ukraina, Unkari, Uusi-Seelanti, Venäjä, Vietnam, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Näin se toimii

Sivustoilta ei peritä maksua Google Haun indeksissä mukana olemisesta, ja samalla tavoin tuotetietojen näkyminen paikallisissa tuotetuloksissa Googlen palveluissa on kauppiaille maksutonta. Osallistuminen:

1. Noudata tuotteiden maksuttoman listauksen käytäntöjä ja paikallisten tuotemainosten käytäntöjä.
  2. Lähetä ensisijainen syöte ja paikallistuotevarastosyöte Google Kauppiaskeskuksen kautta. Lue lisää
  3. Osallistu Googlen maksuttomaan paikalliseen tuotelistaukseen valitsemalla kyseinen ominaisuus Kauppiaskeskuksesta. Lue lisää

Huomautus Google Kauppiaskeskus ‑syötteitä käyttäville kauppiaille: Ominaisuus liittyy kaupan tuotetarjousten esittämiseen Googlen maksuttomissa listauksissa. Jos lähetät syötteen Google Kauppiaskeskuksen kautta etkä valitse tätä ominaisuutta, Google voi silti käyttää ja esittää joitain lähettämäsi tuotesyötteen tietoja (esim. nimet ja kuvat), kuten on kuvattu Kauppiaskeskuksen käyttöehdoissa. Tällainen käyttö voi liittyä esimerkiksi Googlen palvelujen parantamiseen.

Jos olet aiemmin lähettänyt tuotesyötteen Googlelle, tuotteitasi saattaa jo näkyä maksuttomissa listauksissa. Seuraamalla näitä ohjeita voit valita sijaintisi, jos et halua tuotteidesi näkyvän maksuttomissa paikallisissa listauksissa.

Paikallisen varaston luominen

Sinun on ilmoitettava tietoja yrityksestäsi, kaupoistasi ja tuotteistasi, jos haluat tuotteidesi näkyvän maksutta Googlessa. Lue lisää maksuttomien paikallisten tuotelistausten käyttöönotosta

Vinkki: Ehdot täyttävät jälleenmyyjät Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa voivat lisätä kaupassa myytävät tuotteet Googleen automaattisesti ja maksutta tuotelukijan tai paikallisvarastosovelluksen avulla. Aloita.