Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Epäjohdonmukainen arvo – saatavuus [availability] kauppiaan ylläpitämällä paikallisella tuotesivulla (perustaso)

Varmista kauppiaan ylläpitämää paikallista tuotesivua (perustaso) varten, että paikallisen varaston datan saatavuustiedot vastaavat laskeutumissivun saatavuustietoja.

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kun joku klikkaa Googlessa paikallista tuotemainosta tai maksutonta paikallista tuotelistausta, hän odottaa näkevänsä laskeutumissivulla saman saatavuuden kuin mainoksessa tai listauksessa. Saatat maksaa klikkauksista turhaan, jos joku klikkaa tuotetta ja palaa sitten Googleen nähtyään, ettei se olekaan saatavilla.

• Paikallisten tuotemainosten datan ja laskeutumissivujesi saatavuustiedot poikkeavat toisistaan. Olemme lähettäneet sinulle sähköpostin, jossa olemme pyytäneet sinua päivittämään paikallisten tuotemainostesi datan tiettyyn päivämäärään mennessä vastaamaan laskeutumissivusi arvoja. Jos epäjohdonmukaista dataa havaitaan tämän päivämäärän jälkeen, tilisi jäädytetään eikä sillä voi enää esittää paikallisia tuotemainoksia eikä maksuttomia paikallisia listauksia.

Ohjeet

Laajenna kaikki

Kauppiaan ylläpitämältä paikalliselta tuotesivulta (perustaso) näkyy tuotteen saatavuus tietyssä kaupassa. Kun kauppiaan ylläpitämällä paikallisella tuotesivulla (perustaso) klikataan paikallista tuotemainosta, käyttäjä on ohjattava tuotteen laskeutumissivulle, jolla näkyy tuotteen saatavuus kaupassa. Tuotteen laskeutumissivulla on oltava sama tuotteen saatavuuden arvo kaupan haun jälkeen.

Tuotesivun tyyppi Syötelähde Saatavuusmäärite
Perustaso Paikallinen saatavuussyöte Saatavuus [availability]
Vaihe 1: Varmista, että varastodatasi saatavuus vastaa laskeutumissivullasi kerrottua saatavuutta
  1. Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
    • Tarkista hylätyistä tuotteista saamasi varoitussähköpostit. Katso, onko tuotetiedoissa jokin yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa saatavuustietojen ristiriidan.
    • Päivitä laskeutumissivu ja varastodata aina yhtä aikaa. Ajoita lataus tai käytä Content APIa varastodatan päivittämiseen välittömästi. Ajoitus auttaa varmistamaan, että Googlella on samat tiedot kuin laskeutumissivullasi.
    • Varmista, että laskeutumissivulla mainitaan tuotteen myymäläsaatavuus. Voit kertoa tuotteen saatavuuden käyttämällä ilmaisuja "saatavilla kaupassa" tai "varastossa kaupassa". Jos et halua ilmoittaa saatavuutta, varmista että ilmaiset kuitenkin selkeästi, jos tuote on loppu kaupasta.
  2. Kun olet ratkaissut ongelman, päivitä varastodatan saatavuus [availability] ‑määritteen arvo vastaamaan laskeutumissivun tietoja.
Vaihe 2: Lähetä varastodata uudelleen
Kun olet päivittänyt varastodatasi, lähetä se uudelleen jollain seuraavista tavoista:
Vaihe 3: Odota, kunnes data indeksoidaan uudelleen

Google indeksoi Kauppiaskeskus-tilillä listatut tuotteet. Jos Google havaitsee varastodatan saatavuustietojen vastaavan laskeutumissivulla ilmoitettuja saatavuustietoja, tilisi jäädytys poistetaan ja paikalliset tuotemainokset voivat jälleen näkyä.

Vinkkejä

Varastodatan vertaaminen tuotteen laskeutumissivuun
  1. Etsi varoitussähköpostissa mainitun esimerkkituotteen linkki [link] ‑määrite.
  2. Avaa linkki ja etsi varoitussähköpostissa mainittu kauppa.
  3. Tällä sivulla kerrottujen saatavuustietojen on vastattava saatavuus [availability] ‑määritteelle paikallisessa saatavuussyötteessäsi antamaasi arvoa.
Esimerkki:
  • Tunnus [id]: 7
  • Kauppakoodi [store_code]: 123
  • Saatavuus [availability]: in_stock
  • Linkki: https://www.example.com/products/7
Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen tai tehtävän suorittamiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.