In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Inconsistente waarde: prijs [price] voor door verkoper gehoste winkelpagina (volledig)

Zorg er bij uw door de verkoper gehoste winkelpagina (volledige implementatie) voor dat de prijzen in uw winkelvoorraadgegevens overeenkomen met de beschikbaarheid die op uw landingspagina wordt weergegeven.

Als gebruikers op een advertentie met informatie over de winkelvoorraad of een lokale vermelding op Google klikken, verwachten ze op uw landingspagina dezelfde prijs te zien als in de advertentie of de vermelding. U betaalt mogelijk voor verspilde klikken als iemand die op een product klikt naar Google terugkeert omdat er een andere prijs wordt weergegeven op uw landingspagina.

• Prijzen in uw gegevens over de winkelvoorraad komen niet overeen met prijzen op uw landingspagina's. Als het goed is, heeft u een e-mail ontvangen waarin u wordt gevraagd uw gegevens vóór een bepaalde datum te updaten, zodat de waarden in uw gegevens consistent zijn met die van de gegevens op uw landingspagina. Als er na deze datum niet-overeenkomende gegevens worden gevonden, wordt uw account opgeschort en kunt u uw producten in de buurt niet meer weergeven in advertenties en gratis vermeldingen.

Instructies

Alles uitvouwen

Een door de verkoper gehoste winkelpagina (volledige implementatie) geeft de prijs van een product in een specifieke winkel weer. Als gebruikers op een advertentie met informatie over de winkelvoorraad voor een door de verkoper gehoste winkelpagina (volledige implementatie) of lokale vermelding klikken, moeten ze naar een productlandingspagina worden geleid waar ze de prijs van een artikel in een bepaalde winkel kunnen zien. Bekijk de onderstaande tabel om te bepalen welke feeds en kenmerken de prijs voor uw advertenties met informatie over de winkelvoorraad en uw vermeldingen leveren.

Type winkelpagina Feedbron Prijskenmerk Opmerkingen
Volledig Primaire feed of verouderde feed met informatie over producten die in de winkel worden verkocht Prijs [price] of uitverkoopprijs [sale_price] De prijs wordt in uw primaire feed vermeld als u voor het hele land met dezelfde prijzen adverteert
Volledig Feed met informatie over de winkelvoorraad Prijs [price] of uitverkoopprijs [sale_price] De prijs wordt in uw feed met informatie over de winkelvoorraad vermeld als u prijzen voor specifieke winkels weergeeft

Stap 1: Zorg ervoor dat de prijs in uw advertenties met informatie over de winkelvoorraad overeenkomt met de prijs op uw bestemmingspagina
  1. Controleer het updateproces om de oorzaak van het probleem te vinden.
    1. Controleer in de waarschuwingsmail die u heeft ontvangen welke producten zijn afgekeurd. Kijk in uw productgegevens of er sprake is van een terugkerend probleem dat tot niet-overeenkomende prijzen leidt.
    2. Update uw bestemmingspagina tegelijk met uw gegevens voor advertenties met informatie over de winkelvoorraad. Plan een upload of gebruik de Content API om uw productgegevens direct te updaten. Met een planning zorgt u ervoor dat Google over dezelfde gegevens beschikt als op uw bestemmingspagina worden weergegeven.
  2. Zodra u het probleem heeft opgelost, updatet u het kenmerk prijs [price] in uw gegevens voor advertenties met informatie over de winkelvoorraad zodat die overeenkomen met uw landingspagina.
Stap 2: Dien uw voorraadgegevens opnieuw in
  1. Zodra u uw advertenties met informatie over de winkelvoorraad en gratis lokale vermeldingen heeft geüpdatet, dient u deze opnieuw in via een van de onderstaande methoden:
    1. Een feed uploaden
    2. Indienen via de Content API
Stap 3: Wacht tot uw gegevens opnieuw zijn gecrawld
  1. Google crawlt de producten in uw Merchant Center-account. Als we vaststellen dat de prijzen in uw gegevens nu overeenkomen met de prijzen op uw bestemmingspagina, wordt uw accountopschorting opgeheven en kunt u weer advertenties met informatie over de winkelvoorraad en lokale vermeldingen weergeven.
Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Volg de instructies van uw platform van derden om het probleem op te lossen of de taak af te ronden. Meer informatie over hoe u support kunt krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt

Tips

De winkelspecifieke prijs in uw productgegevens vergelijken met de prijs op uw winkelspecifieke bestemmingspagina
  1. Zoek het kenmerk link van door verkoper gehoste winkelpagina [link_template] voor het voorbeeldproduct in de waarschuwingsmail.
  2. Vervang de waarde van de winkelcode [store_code] in het kenmerk link van door verkoper gehoste winkelpagina [link_template] door de waarde van de winkel uit de waarschuwingsmail.
  3. Plak de waarde voor het kenmerk link van door verkoper gehoste winkelpagina [link_template] in uw browser om uw winkelspecifieke productlandingspagina te genereren. De prijs die op deze pagina wordt vermeld, moet overeenkomen met de waarde die is ingediend voor het kenmerk price [price] in de feed met lokale productvoorraad. Houd er rekening mee dat de resulterende waarde mogelijk niet gelijk is aan de waarde die Google eerder heeft gecrawld.

Voorbeeld:

• ID [id]: 7
  • Winkelcode [store_code]: 123
  • Prijs [price]: 12.75
  • Link van door verkoper gehoste winkelpagina [link_template]: https://www.example.com/products/7&store={store_code}
  • Link naar winkelspecifieke bestemmingspagina: https://www.example.com/products/7&store=123
Zorg dat u gegevens correct indient als u producten in de uitverkoop weergeeft
  1. Als u het kenmerk uitverkoopprijs [sale_price] indient voor producten in de uitverkoop, moet u ook het kenmerk startdatum uitverkoopprijs [sale_price_effective_date] indienen om aan te geven hoe lang de uitverkoop duurt.

Anders loopt u het risico dat u een uitverkoopprijs [sale_price] weergeeft die niet meer actief is op de productlandingspagina, wat leidt tot een niet-overeenkomende prijs.