Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Korjausohje: Epäjohdonmukainen arvo – hinta [price] kauppiaan ylläpitämällä paikallisella tuotesivulla (täysi)

Varmista kauppiaan ylläpitämää paikallista tuotesivua (täysi versio) varten, että paikallisen varaston datan hintatiedot vastaavat laskeutumissivun hintatietoja.

Kun joku klikkaa Googlessa paikallisten tuotteiden mainosta tai paikallista listausta, hän odottaa näkevänsä laskeutumissivulla saman hinnan kuin mainoksessa tai listauksessa. Voit joutua maksamaan klikkauksista turhaan, jos joku klikkaa tuotetta ja palaa sitten Googleen nähtyään laskeutumissivulla eri hinnan.

• Paikallisen varaston datan ja laskeutumissivujesi hintatiedot poikkeavat toisistaan. Lähetimme sinulle sähköpostin, jossa pyysimme sinua päivittämään datasi tiettyyn päivämäärään mennessä vastaamaan laskeutumissivusi arvoja. Jos epäjohdonmukaista dataa havaitaan tämän päivämäärän jälkeen, tilisi jäädytetään eikä sillä voi enää esittää paikallisten tuotteiden mainoksia eikä maksuttomia listauksia.

Ohjeet

Laajenna kaikki

Kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun (täysi versio) käyttöönotto näyttää tuotteen hinnan tietyssä kaupassa. Niinpä kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun (täysi) paikallisen tuotemainoksen tai paikallisen listauksen klikkaamisen on ohjattava asiakas tuotteen laskeutumissivulle, jolla näkyy tuotteen hinta tietyssä kaupassa. Näet alta taulukosta, mistä syötteistä ja määritteistä hinta haetaan paikallisille tuotemainoksille ja listauksille.

Julkisivun tyyppi Syötelähde Hintamäärite Huomioitavaa
Täysi Ensisijainen syöte tai vanha paikallinen tuotesyöte Hinta [price] tai alennushinta [sale_price] Hinta ilmoitetaan ensisijaisessa syötteessä, jos näytät maanlaajuisia hintoja
Täysi Paikallisen varaston syöte Hinta [price] tai alennushinta [sale_price] Hinta ilmoitetaan paikallisvaraston syötteessä, jos näkyvissä on kauppakohtaiset hinnat

Vaihe 1: Paikallisten tuotteiden mainosten datassa olevan hinnan tulee vastata laskeutumissivulla olevaa hintaa.
  1. Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
    1. Tarkista hylätyistä tuotteista saamasi varoitussähköpostit. Katso, onko tuotetiedoissa jokin yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa hintaristiriidan.
    2. Varmista, että päivität laskeutumissivun ja paikallisten tuotteiden mainosten datan samaan aikaan. Ajoita lataus tai käytä Content API ‑sovellusliittymää tuotetietojen päivittämiseen välittömästi. Ajoitus auttaa varmistamaan, että Googlella on samat tiedot kuin laskeutumissivullasi.
  2. Kun olet ratkaissut ongelman, päivitä paikallisten tuotemainosten datan hinta [price] ‑määritteet vastaamaan laskeutumissivulla näkyviä hintoja.
Vaihe 2: Lähetä varastodata uudelleen
  1. Kun olet päivittänyt paikallisten tuotteiden mainosten ja maksuttomien paikallisten listausten datan, lähetä se uudelleen jollain seuraavista tavoista:
    1. Lataa syöte
    2. Lähetä Content APIn kautta
Vaihe 3: Odota, kunnes data indeksoidaan uudelleen
  1. Google indeksoi Kauppiaskeskus-tilillä listatut tuotteet. Jos datan hintojen havaitaan vastaavan laskeutumissivulla ilmoitettuja hintoja, tilisi jäädytys poistetaan ja voit jälleen näyttää paikallisten tuotteiden mainoksia ja listauksia.
Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen tai tehtävän suorittamiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.

Vinkkejä

Vertaile tuotetietojen kauppakohtaisia hintoja kauppakohtaiseen laskeutumissivuun
  1. Etsi kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun linkin [link_template]-määrite varoitussähköpostissa mainitulle esimerkkituotteelle.
  2. Korvaa kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun linkin [link_template]-määritteessä oleva toimipistekoodi [store_code] ‑arvo varoitussähköpostissa olevalla toimipistekoodilla.
  3. Liitä kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun linkin [link_template]-arvo selaimeesi käynnistääksesi kauppakohtaisen tuotteen laskeutumissivun. Tällä sivulla ilmoitetun hinnan pitää vastata hinta [price] ‑määritteelle paikallisessa saatavuussyötteessä lisättyä arvoa. Huomaa, että arvo ei välttämättä ole sama kuin Googlen aiemmin indeksoima arvo.

Esimerkki:

• Tunnus [id]: 7
  • Kauppakoodi [store_code]: 123
  • Hinta [price]: 12,75
  • Kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun linkki [link_template]: https://www.example.com/products/7&store={store_code}
  • Linkitä kauppakohtaiselle laskeutumissivulle: https://www.example.com/products/7&store=123
Varmista, että lähetät datan oikein, kun näytät tarjoustuotteita
  1. Jos käytät tarjoustuotteissa alennushinta [sale_price] ‑määritettä, lisää myös alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date] ‑arvo, joka osoittaa alennuksen päättymispäivän.

Muuten saatat näyttää alennushinnan [sale_price], joka ei ole enää aktiivinen tuotteen laskeutumissivulla eikä hinta enää täsmää.