I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Uoverensstemmende værdi: Pris [price] for MHLSF (komplet)

Hvis du bruger din sælgerhostede lokale butiksfacade (komplet), skal du sørge for, at priserne i dine data for lokalt butikslager stemmer overens med den tilgængelighed, der vises på din landingsside

Når nogen klikker på en annonce for lokalt butikslager eller en lokal fortegnelse på Google, forventer de at se den samme pris på din landingsside, som de ser i annoncen eller fortegnelsen. Du betaler måske for spildte klik, hvis nogen klikker på et produkt og derefter vender tilbage til Google efter at have set en anden pris på din landingsside.

• Der er fundet flere uoverensstemmelser mellem prisen, der findes i dine data for lokalt butikslager, og prisen på dine landingssider. Du burde have modtaget en mail, hvor du bliver bedt om at opdatere dine produktdata inden en bestemt dato, så værdierne i dine data stemmer overens med dem på din landingsside. Hvis dataene ikke matcher efter denne dato, vil din konto blive suspenderet, og den vil ikke længere være kvalificeret til at vise dine lokale produkter i annoncer og gratis fortegnelser.

Vejledning

Udvid alle

Den sælgerhostede lokale butiksfacade (komplet implementering) viser et produkts pris i en bestemt butik. Derfor skal et klik på en annonce for lokalt butikslager eller en lokal fortegnelse via en sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet) henvise til en produktlandingsside, der viser varens pris i en bestemt butik. Tjek tabellen nedenfor for at se, hvilket feed og hvilken attribut der angiver prisen i dine annoncer for lokalt butikslager og dine fortegnelser.

Butiksfacadetype Feedkilde Prisattribut Bemærkninger
Komplet Primært feed eller tidligere lokalt produktfeed 'Pris' [price] eller 'tilbudspris' [sale_price] Prisen angives i dit primære feed, hvis du viser priser på et nationalt plan
Komplet Feed for lokalt lager 'Pris' [price] eller 'tilbudspris' [sale_price] Prisen angives i dit feed for lokalt lager, hvis du viser butiksspecifikke priser

Trin 1: Sørg for, at prisen i dine annoncer for lokalt butikslager stemmer overens med prisen på din landingsside
  1. Tjek din opdateringsproces for at se, hvad der kan være årsag til problemet:
    1. Tjek advarselsmailen for at se eksempler på produkter, der blev afvist. Se efter et gennemgående problem i dine produktdata, der kan være skyld i, at priserne ikke stemmer overens.
    2. Sørg for at opdatere din landingsside og dine data for annoncer for lokalt butikslager på samme tid. Planlæg et upload, eller brug Content API til at opdatere dine produktdata med det samme. Denne planlægning er med til at sikre, at Google har de samme data, som vises på din landingsside.
  2. Når du har løst problemet, skal du opdatere attributterne 'pris' [price] i dine data for annoncer for lokalt butikslager, så de matcher din landingsside.
Trin 2: Genindsend dine lagerdata
  1. Når du har opdateret dine data for annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser, skal du genindsende dem ved hjælp af en af metoderne nedenfor:
    1. Upload et feed
    2. Indsend via Content API
Trin 3: Vent på, at dine data bliver crawlet igen
  1. Google crawler de produkter, der er angivet på din Merchant Center-konto. Hvis vi registrerer, at priserne i dine data nu stemmer overens med priserne på din landingsside, fjerner vi din kontosuspendering, og du vil igen kunne vise annoncer for lokalt butikslager og fortegnelser.
Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.

Tips!

Sammenlign den butiksspecifikke pris i dine produktdata med din butiksspecifikke landingsside
  1. Find attributten 'link til sælgerhostet lokal butiksfacade' [link_template] for det eksempelprodukt, der er inkluderet i din advarselsmail.
  2. Erstat værdien for 'butikskode' [store_code] i 'link til sælgerhostet lokal butiksfacade' [link_template] med den butikskodeværdi som er inkluderet i din advarselsmail.
  3. Indsæt 'link til sælgerhostet lokal butiksfacade' [link_template] i din browser for at aktivere din butiksspecifikke landingsside for produktet. Prisen, der er angivet på denne side, skal stemme overens med den indsendte værdi for 'pris' [price] i dit feed for lokal lagerstatus. Bemærk, at resultatværdien muligvis ikke er den samme som den værdi, Google tidligere har crawlet.

Eksempel:

• 'Id' [id]: 7
  • 'Butikskode' [store_code]: 123
  • 'Pris' [price]: 12,75
  • 'Link til sælgerhostet lokal butiksfacade' [link_template]: https://www.example.com/products/7&store={store_code}
  • Link til butiksspecifik landingsside: https://www.example.com/products/7&store=123
Sørg for, at du indsender data korrekt, når du viser produkter, der er på tilbud
  1. Hvis du indsender 'tilbudspris' [sale_price] for at vise produkter, der er på tilbud, skal du indsende attributten 'startdato for tilbud' [sale_price_effective_date] for at angive, hvor længe et tilbud varer.

Ellers risikerer du at vise en 'tilbudspris' [sale_price], der ikke længere er aktiv på din produktlandingsside, hvilket vil medføre, at priserne ikke stemmer overens.