I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du problemer med avvikende verdi for tilgjengelighet [availability] for selgervertsbasert lokal butikkfront (fullstendig implementering)

For den selgervertsbaserte lokale butikkfronten (fullstendig implementering) må du påse at tilgjengeligheten i informasjonen om produktlager i butikk samsvarer med tilgjengeligheten som vises på landingssiden.

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Når noen klikker på en annonse for varer i butikk eller en kostnadsfri lokal produktoppføring på Google, forventer de å se samme informasjon om tilgjengelighet på landingssiden din som i annonsen eller oppføringen. Hvis noen klikker på et produkt, men går tilbake til Google fordi produktet ikke er tilgjengelig for kjøp, betaler du kanskje for bortkastede klikk.

• Det er oppdaget uoverensstemmelser mellom tilgjengeligheten i informasjonen din om produktlager i butikk og tilgjengeligheten på landingssidene dine. Du skal ha mottatt en e-post der du bes om å oppdatere informasjonen innen en viss dato, slik at verdiene i denne informasjonen samsvarer med verdiene på landingssiden. Hvis det oppdages uoverensstemmelser etter denne datoen, blir kontoen din sperret. Da kan den ikke lenger brukes til å vise produktene du selger i butikk, i annonser og kostnadsfrie oppføringer.

Veiledning

Vis alle

På den selgervertsbaserte lokale butikkfronten (fullstendig implementering) vises tilgjengeligheten til et produkt i en bestemt butikk. Derfor må klikk fra en annonse for varer i butikk eller lokal oppføring på en selgervertsbasert lokal butikkfront (fullstendig implementering) koble brukeren til en produktlandingsside som viser tilgjengeligheten til produktet i en bestemt butikk.

Type butikkfront Feedkilde Attributt for tilgjengelighet
Fullstendig Feed for produktlager i butikk Tilgjengelighet [availability]
Trinn 1: Sørg for at tilgjengeligheten i produktlagerinformasjonen samsvarer med tilgjengeligheten på landingssiden
  1. Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:
    • Les advarselen vi sendte på e-post, for å se eksempler på produkter som ikke ble godkjent. Se om det finnes et gjennomgående problem i produktinformasjonen din som kan være årsaken til at informasjonen om tilgjengelighet ikke samsvarer.
    • Sørg for å oppdatere landingssiden og produktinformasjonen samtidig. Planlegg en opplasting, eller bruk Content API til å oppdatere produktlagerdataene dine umiddelbart. Gjennom slik planlegging sørger du for at Google får den samme informasjonen som den som vises på landingssiden din.
    • Sørg for at landingssiden viser tydelig om produktet er tilgjengelig i butikken. Du kan bruke termer som «tilgjengelig i butikken» eller «på lager i butikken» for å vise produkttilgjengeligheten. Hvis du ikke vil vise produkttilgjengeligheten i butikken eksplisitt, må du sørge for at det går tydelig frem om et produkt ikke er på lager.
  2. Når du har løst problemet, må du oppdatere attributtet for tilgjengelighet [availability] i informasjonen om produktlageret i samsvar med det som står på landingssiden.
Trinn 2: Send inn produktlagerinformasjonen på nytt

Når du har oppdatert produktlagerinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:

Trinn 3: Vent til informasjonen blir gjennomsøkt på nytt

Google gjennomsøker produktene som er oppført i Merchant Center-kontoen din. Hvis Google ser at tilgjengeligheten i produktlagerinformasjonen nå samsvarer med det som står på landingssiden, blir kontosperringen opphevet, slik at du kan vise annonser for varer i butikk og kostnadsfrie lokale produktoppføringer igjen.

Hvis du bruker en tredjepartsplattform, kan det hende at deler av denne veiledningen ikke gjelder for deg. Gå til tredjepartsplattformen for å få veiledning om hvordan du løser problemet eller fullfører oppgaven. Finn ut hvordan du får brukerstøtte hvis du bruker en plattform utenfor Google.

Tips

Sammenlign den butikkspesifikke tilgjengeligheten i produktlagerinformasjonen din med den butikkspesifikke landingssiden
  1. Finn attributtet for link for selgervertsbasert lokal butikkfront [link_template] for eksempelproduktet i advarselen vi sendte på e-post.
  2. Erstatt butikkodeverdien [store_code] i linken for selgervertsbasert lokal butikkfront [link_template] med butikkodeverdien i advarselen vi sendte på e-post.
  3. Lim inn verdien for link for selgervertsbasert lokal butikkfront [link_template] i nettleseren for å åpne den butikkspesifikke produktlandingssiden. Tilgjengeligheten på denne siden må samsvare med verdien som sendes inn for attributtet for tilgjengelighet [availability] i feeden for produktlager i butikk.

Eksempel:

• ID [id]: 7
  • Butikkode [store_code]: 123
  • Tilgjengelighet [availability]: in stock
  • Link for selgervertsbasert lokal butikkfront [link_template]: https://www.example.com/products/7&store={store_code}
  • Link til butikkspesifikk landingsside: https://www.example.com/products/7&store=123