Varsel

I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du problemer med avvikende verdi for pris [price] for selgervertsbasert lokal butikkfront (grunnleggende implementering)

For den selgervertsbaserte lokale butikkfronten (grunnleggende implementering) må du påse at prisene i produktinformasjonen samsvarer med prisene som vises på landingssiden.

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Når noen klikker på en annonse for varer i butikk eller en kostnadsfri lokal produktoppføring på Google, forventer de å se samme pris på landingssiden din som i annonsen eller oppføringen. Hvis noen klikker på et produkt, men går tilbake til Google fordi landingssiden din viser en annen pris, betaler du kanskje for bortkastede klikk.

• Det er oppdaget uoverensstemmelser mellom prisene i annonsene dine for varer i butikk og prisene på landingssidene dine. Du skal ha mottatt en e-post der du bes om å oppdatere informasjonen din for annonser for varer i butikk innen en viss dato, slik at verdiene i denne informasjonen samsvarer med verdiene på landingssiden. Hvis det oppdages uoverensstemmelser etter denne datoen, blir kontoen din sperret, og da kan den ikke lenger brukes til å vise annonser for varer i butikk og oppføringer.

Veiledning

Vis alle

Den landsdekkende prisen på et produkt annonseres på den selgervertsbaserte lokale butikkfronten (grunnleggende implementering). I tabellen nedenfor kan du se hvilken feed og hvilket attributt som angir prisen som vises i annonsene eller de kostnadsfrie oppføringene for produktene du selger i butikk.

Type butikkfront Feedkilde Prisattributt
Grunnleggende Hovedfeed eller eldre feed for produkter i butikk Pris [price] eller tilbudspris [sale_price]

Trinn 1: Sørg for at prisen i produktinformasjonen samsvarer med prisen på landingssiden
  1. Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:
    • Les advarselen vi sendte på e-post, for å se eksempler på produkter som ikke ble godkjent. Se om det finnes noen felles problemer i produktinformasjonen din som kan være årsaken til at prisene ikke samsvarer.
    • Sørg for at du oppdaterer landingssiden og produktinformasjonen samtidig. Planlegg en opplasting, eller bruk Content API for å oppdatere produktinformasjonen med det samme. Gjennom slik planlegging sørger du for at Google får den samme informasjonen som den som vises på landingssiden din.
  2. Når du har løst problemet, oppdaterer du prisattributtet [price] i produktinformasjonen i samsvar med informasjonen på landingssiden.
Trinn 2: Send inn produktinformasjonen på nytt
  1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
Trinn 3: Vent til informasjonen blir gjennomsøkt på nytt
  1. Google gjennomsøker produktene som er oppført i Merchant Center-kontoen din. Hvis vi ser at prisene i feedinformasjonen din nå er i samsvar med prisene på landingssiden, blir suspensjonen av kontoen din fjernet, slik at du igjen kan vise annonser for varer i butikk og oppføringer.
Hvis du bruker en tredjepartsplattform, kan det hende at deler av denne veiledningen ikke gjelder for deg. Gå til tredjepartsplattformen for å få veiledning om hvordan du løser problemet eller fullfører oppgaven. Finn ut hvordan du får brukerstøtte hvis du bruker en plattform utenfor Google.

Tips

Sørg for at du sender inn informasjon på riktig måte når du annonserer produkter som er på tilbud
  1. Hvis du sender inn attributtet for tilbudspris [sale_price] for å annonsere produkter som er på tilbud, må du også sende inn attributtet for start- og sluttdato for tilbudspris [sale_price_effective_date] for å angi når tilbudet utløper.

Ellers risikerer du at du annonserer en tilbudspris [sale_price] som ikke lenger er aktiv, på produktlandingssiden, noe som fører til prisavvik.