In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Inconsistente waarde: prijs [price] voor door verkoper gehoste winkelpagina (basis)

Zorg er bij uw door de verkoper gehoste winkelpagina (basisimplementatie) voor dat de prijzen in uw productgegevens overeenkomen met de prijzen op uw landingspagina.

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Als gebruikers op een advertentie met informatie over de winkelvoorraad of een gratis lokale productvermelding op Google klikken, verwachten ze op uw landingspagina dezelfde prijs te zien als in de advertentie of de vermelding. U betaalt mogelijk voor verspilde klikken als iemand die op een product klikt naar Google terugkeert omdat er een andere prijs wordt weergegeven op uw landingspagina.

• Prijzen in uw advertenties met informatie over de winkelvoorraad komen niet overeen met prijzen op uw landingspagina's. U heeft een e-mail ontvangen waarin u wordt gevraagd de gegevens voor advertenties met informatie over de winkelvoorraad vóór een bepaalde datum bij te werken zodat de waarden in uw gegevens overeenkomen met de waarden op uw landingspagina. Als er na deze datum niet-overeenkomende gegevens worden gevonden, wordt uw account opgeschort en kunt u geen advertenties met informatie over de winkelvoorraad en vermeldingen meer weergeven.

Instructies

Alles uitvouwen

Een door de verkoper gehoste winkelpagina (basisimplementatie) geeft de landelijke prijs van een product weer. Bekijk de onderstaande tabel om te zien welke feeds en kenmerken welke informatie leveren, zoals de advertentieprijs voor uw advertenties of gratis vermeldingen die producten in de buurt weergeven.

Type winkelpagina Feedbron Prijskenmerk
Basis Primaire feed of verouderde feed met informatie over producten die in de winkel worden verkocht Prijs [price] of uitverkoopprijs [sale_price]

Stap 1: Zorg ervoor dat de prijs in uw productgegevens overeenkomt met de prijs op uw landingspagina
  1. Controleer het updateproces om de oorzaak van het probleem te vinden.
    • Controleer in de waarschuwingsmail die u heeft ontvangen welke producten zijn afgekeurd. Kijk in uw productgegevens of er sprake is van een terugkerend probleem dat tot niet-overeenkomende beschikbaarheidsgegevens leidt.
    • Update uw landingspagina tegelijk met uw productgegevens. Plan een upload of gebruik de Content API om uw productgegevens direct te updaten. Met deze planning zorgt u ervoor dat Google over dezelfde gegevens beschikt als op uw landingspagina worden weergegeven.
  2. Zodra u het probleem heeft opgelost, updatet u de prijskenmerken (prijs [price]) in uw productgegevens zodat die overeenkomen met de gegevens op uw landingspagina.
Stap 2: Dien uw productgegevens opnieuw in
  1. Zodra u uw productgegevens heeft geüpdatet, dient u deze opnieuw in via een van de onderstaande methoden:
Stap 3: Wacht tot uw gegevens opnieuw zijn gecrawld
  1. Google crawlt de producten in uw Merchant Center-account. Als we vaststellen dat de prijzen in uw feedgegevens nu overeenkomen met de prijzen op uw landingspagina, wordt uw accountopschorting opgeheven en kunt u weer advertenties met informatie over de winkelvoorraad en vermeldingen weergeven.
Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Ga naar uw platform van derden voor instructies om het probleem op te lossen en om een beoordeling aan te vragen. Ontdek hoe u support krijgt als u een niet-Google-platform gebruikt.

Tips

Zorg dat u gegevens correct indient wanneer u reclame maakt voor producten in de uitverkoop
  1. Als u het kenmerk uitverkoopprijs [sale_price] indient voor producten in de uitverkoop, moet u ook het kenmerk startdatum uitverkoopprijs [sale_price_effective_date] indienen om aan te geven hoelang de uitverkoop duurt.

Anders loopt u het risico dat u een uitverkoopprijs [sale_price] weergeeft die niet meer actief is op de productlandingspagina, wat leidt tot een niet-overeenkomende prijs.