I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Språk [language] (samlinger)

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Bruk språkattributtet [language] til å angi språket for de fremhevede produktene i produktfeedene som er tilknyttet samlingen din.

Bruksområder

Optional Valgfritt hvis du har fremhevede produkter knyttet til samlingen din.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut mer om hvordan du sender inn produktinformasjon, blant annet når og hvordan du skal sende inn verdier på engelsk.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalt: bare ASCII)
Begrensninger ISO-639-1-språkkode på to tegn
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Tekstfeeder en
XML-feeder <g:language>en</g:language>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for samlingene dine.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise samlingen din. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir samlingen din avvist. Du får beskjed om dette på Diagnostikk-siden i Merchant Center-kontoen din.

• Bruk bare ett språk for hver samling. Hvis du vil bruke flere språk, oppretter du flere samlinger med forskjellige språk for hver samling.
  • Angi alltid språk for samlinger som har fremhevede produkter. Dette gjør at vi kan finne bestemte produkter som er tilknyttet samlingen din.

Anbefalte fremgangsmåter

Med følgende anbefalte fremgangsmåter kan du optimalisere samlingsinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Tilknytt bare produkter med samme språk som språket for samlingen din hvis du har fremhevede produkter i samlingen.

Eksempler

Sofasamling

For en sofasamling

Attributt

Verdi

ID [id]

Sofaer2019Q1

Språk [language]

NO

Kjøleskapsamling

For et kjøleskap i rustfritt stål

Attributt

Verdi

ID [id]

Kjøleskap2019Q

Språk [language]

FR