In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Taal [language] (collecties)

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk taal [language] om de taal op te geven van de uitgelichte producten in uw productfeeds die zijn gekoppeld aan uw collectie.

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel als u uitgelichte producten aan uw collectie heeft gekoppeld.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Bekijk het artikel over productgegevens indienen voor meer informatie over wanneer en hoe u waarden in het Engels indient

Type Tekenreeks (Unicode-tekens. Aanbevolen: alleen ASCII)
Limieten ISO-639-1-taalcode van twee tekens
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds en
XML-feeds <g:language>en</g:language>

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw collecties van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimum vereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw collectie weer te geven. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw collectie af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Gebruik één taal voor elke collectie. Als u meerdere talen wilt opgeven, maakt u meerdere collecties, elk met een andere taal.
  • Geef altijd een taal op voor collecties met uitgelichte producten. Zo kunnen we bepalen welke specifieke producten aan uw collectie zijn gekoppeld.

Praktische tips

Met deze praktische tips kunt u uw collectiegegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Koppel alleen producten met dezelfde taal als uw collectie als de collectie uitgelichte producten bevat.

Voorbeelden

Bankcollectie

Voor een bankcollectie

Kenmerk

Waarde

ID [id]

Banken2019Q1

Taal [language]

EN

Koelkastcollectie

Voor een roestvrijstalen koelkast

Kenmerk

Waarde

ID [id]

Koelkasten2019Q

Taal [language]

FR