Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Jäädytetty Yritysprofiili

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Yksi tai useampi toimipistekoodi paikallisen varaston datassa viittaa Yritysprofiiliin, joka on jäädytetty linkitetyssä toimipaikkaryhmässä.

Ongelman korjaaminen

Vaihe 1/2: Tutki jäädytettyä Yritysprofiilia

1. Varmista, että Yritysprofiilisi on Yritysprofiilin ohjeiden mukainen.
  2. Pyydä Yritysprofiilin palautusta.

Vaihe 2/2: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun tilisi on palautettu käyttöön, lähetä varastotiedot uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu eli sitä ei enää näy käsittelyraportissa.
Huom. Yrityksen toimipisteiden synkronointiin Kauppiaskeskus-tilille voi mennä jopa 24 tuntia. Siksi suosittelemme, että lataat varastotiedot 24 tuntia tilien linkittämisen jälkeen tai sen jälkeen, kun toimipistekoodi on päivittynyt Yritysprofiilissasi.