Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Virheellinen toimipistekoodi

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Yhdelle tai useammalle paikallisvaraston datan toimipistekoodeille ei löytynyt vastaavuuksia Kauppiaskeskus-tiliisi linkitetyn toimipaikkaryhmän yritysten tiedoista. Tarkista sekä paikallisvaraston data että linkitetty toimipaikkaryhmä ja selvitä, miksi varastotietojen toimipistekoodit eivät vastaa Yritysprofiilissa olevia arvoja.

Jos kaikki toimipistekoodit on hylätty, tarkista, onko Yritysprofiili linkitetty käyttäen oikeaa Yritysprofiilin omistajaa tai hallinnoijaa ja että oikea toimipaikkaryhmä on valittu. Linkitä Kauppiaskeskus-tilisi Yritysprofiiliin seuraamalla näitä ohjeita.

Jos Kauppiaskeskus-tilisi ja Yritysprofiilisi on linkitetty oikein, varmista, että kaikille yrityksillesi on määritetty omat yksilölliset toimipistekoodinsa. Paikallisvaraston datan täsmääminen ei onnistu, jos toimipistekoodit puuttuvat Yritysprofiilista.

Voit ratkaista ongelman varmistamalla, että kaikki toimipistekoodit ovat Yritysprofiilissasi. Lähetä sitten tuotetiedot uudelleen.

Huom. Yrityksen toimipisteiden synkronointiin Kauppiaskeskus-tilillesi voi mennä jopa 24 tuntia. Siksi suosittelemme, että lataat varastotiedot 24 tuntia tilien linkittämisen jälkeen tai sen jälkeen, kun toimipistekoodi on päivittynyt Yritysprofiilissasi.

Ohjeet

Vaihe 1/3: Katso, mitä toimipistekoodeja ongelma koskee

1. Valitse Kauppiaskeskuksen navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Syötteet.
  2. Klikkaa paikallistuotevarastosyötteen nimeä.
  3. Valitse Käsittely-välilehdeltä Lataa tiedosto.
  4. Avaa tiedosto ja suodata tiedot virheellä "Virheellinen toimipistekoodi".

Vaihe 2/3: Selvitä, miksi toimipistekoodille ei löytynyt vastaavuuksia

Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

1. Tarkista toimipistekoodit

Varmista, että "Virheellinen toimipistekoodi" ‐merkinnällä varustetut toimipistekoodit vastaavat kyseisiä toimipistekoodeja Yritysprofiileissasi.

• Tarkista sekä varastotiedoista että Yritysprofiilista, että toimipistekoodeissa ei ole kirjoitusvirheitä tai vääriä numeroita.
  • Tarkista, kuuluvatko toimipistekoodit toiseen toimipaikkaryhmään. Jos toimipistekoodi kuuluu toiseen toimipaikkaryhmään, lisää toimipisteen sijainti linkitettyyn toimipaikkaryhmään. Katso, miten voit lisätä sijainnin muihin toimipaikkaryhmiin.

2. Vahvista, että kaikilla yrityksillä on toimipistekoodi

1. Yritysprofiilien ylläpidon Yritykset-osiossa voit suodattaa esiin puuttuvat toimipistekoodit vaihtamalla Kaikki-näkymän Puuttuvat toimipistekoodit ‑näkymään.
  2. Tarkista näytetystä Yritysprofiilista, että kaikilla toimipisteillä on toimipistekoodi.
  3. Lisää tarvittavat toimipistekoodit suoraan Yritysprofiili-tilillesi tai käyttämällä profiilin lisäasetuksia Google Haussa.

3. Vahvista Yritysprofiilin osoitteet

Toimipisteissäsi on oltava fyysisesti asiakkaiden saatavilla oleva julkisivu. Yritykselläsi on siis oltava voimassa oleva osoite. Katso, miten voit lisätä yrityksen osoitteen Yritysprofiiliin tai muokata sitä.

4. Vahvista linkitetty Yritysprofiili

Jos toimipaikkaryhmästäsi ei puutu toimipistekoodeja ja kaikki toimipistekoodit on kirjoitettu oikein:

• Varmista, että linkitetty Yritysprofiili-tili vastaa Yritysprofiilia, johon yrityksesi sisältyy.
  • Varmista, että Kauppiaskeskuksessa linkitetty toimipaikkaryhmä vastaa toimipaikkaryhmää, johon yrityksesi sisältyy.

5. Virheelliset toimipistekoodit ‑virhe vastaavuudesta huolimatta

Jos ongelma ei poistu edellä mainittujen tarkistusten jälkeen, lataa varastotiedot uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Vaihe 3/3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt toimipistekoodit, lähetä varastotiedot uudelleen jollain seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu eli sitä ei enää näy käsittelyraportissa.