I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Ugyldig butikskode

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

En eller flere butikskoder i dine data for lokalt butikslager kunne ikke matches med en virksomhed i den virksomhedsgruppe, der er knyttet til din Merchant Center-konto. Gennemgå både dataene for dit lokale butikslager og din tilknyttede virksomhedsgruppe for at finde ud af, hvorfor de butikskoder, der er indsendt i dit lagerfeed, ikke stemmer overens med nogen værdier på din virksomhedsprofil.

Hvis alle butikskoder afvises, skal du tjekke, om din virksomhedsprofil er tilknyttet den korrekte ejer eller administrator af virksomhedsprofilen, og at den relevante virksomhedsgruppe er valgt. Følg denne vejledning for at knytte din Merchant Center-konto til din virksomhedsprofil.

Hvis din Merchant Center-konto og din virksomhedsprofil er tilknyttet korrekt, skal du sørge for, at alle dine virksomheder har fået tildelt deres egne unikke butikskoder. Dataene for dit lokale butikslager kan ikke matches, hvis butikskoderne mangler på din virksomhedsprofil.

Du kan løse problemet ved at sørge for, at alle butikskoderne findes på din virksomhedsprofil, og derefter indsende dine produktdata igen.

Bemærk! Det kan tage op til 24 timer at synkronisere dine virksomhedslokationer til din Merchant Center-konto. Derfor anbefaler vi, at du uploader dit lagerfeed, 24 timer efter at du har tilknyttet dine konti, eller når du har opdateret en butikskode på din virksomhedsprofil.

Vejledning

Trin 1 af 3: Find de berørte butikskoder

1. I Merchant Center skal du vælge Produkter i navigationsmenuen og derefter klikke på Feeds.
  2. Klik på navnet på dit feed for lokal lagerstatus.
  3. Klik på Download fil på fanen "Behandling".
  4. Åbn filen, og filtrér efter fejlen "Ugyldig butikskode".

Trin 2 af 3: Identificer, hvorfor din butikskode ikke kunne matches

Du kan løse problemet ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Gennemgå butikskoder

Tjek, om de butikskoder, der er identificeret som "Ugyldig butikskode", matcher de relevante butikskoder på dine virksomhedsprofiler.

• Sørg for, at dine butikskoder ikke indeholder stavefejl eller forkerte tal i hverken dit lagerfeed eller på din virksomhedsprofil.
  • Tjek, om butikskoderne tilhører en anden virksomhedsgruppe. Hvis butikskoden tilhører en anden virksomhedsgruppe, skal du føje butikslokationen til den tilknyttede virksomhedsgruppe. Se, hvordan du føjer en lokation til flere virksomhedsgrupper.

2. Tjek, om alle dine virksomheder har en butikskode

1. Filtrér efter manglende butikskoder i sektionen "Virksomheder" i Profiladministrator ved at skifte visning fra "Alle" til "Mangler butikskoder".
  2. Gennemgå den viste virksomhedsprofil, og tjek, om der er butikker uden en butikskode.
  3. Tilføj de relevante butikskoder på din Virksomhedsprofil-konto, eller brug avancerede profilindstillinger i Google Søgning.

3. Verificer adresserne for din virksomhedsprofil

Dine butikker skal være fysiske butikker, som dine kunder kan besøge. Din virksomhed skal derfor have en gyldig adresse. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer eller redigerer en virksomhedsadresse på din virksomhedsprofil.

4. Verificer den tilknyttede virksomhedsprofil

Hvis ingen af butikskoderne i din virksomhedsgruppe mangler, og alle butikskoderne er stavet korrekt:

• Sørg for, at den tilknyttede virksomhedsprofil matcher den virksomhedsprofil, der indeholder din virksomhed.
  • Sørg for, at den tilknyttede virksomhedsgruppe i Merchant Center matcher den virksomhedsgruppe, der indeholder din virksomhed.

5. Fejl med ugyldige butikskoder, selvom de matches

Hvis problemet fortsætter efter alle ovenstående tjek, skal du uploade dit lagerfeed igen efter 24 timer.

Trin 3 af 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine butikskoder, skal du indsende dit lagerfeed igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Derefter skal du tjekke, om du har løst problemet, ved at sikre dig, at det ikke længere vises i behandlingsrapporten.