In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Gedeactiveerd bedrijfsprofiel

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Een of meer winkelcodes in uw winkelvoorraadgegevens verwijzen naar een bedrijfsprofiel waarvan is vastgesteld dat het is gedeactiveerd binnen de gekoppelde groep van bedrijfslocaties.

Uw probleem oplossen

Stap 1 van 2: Winkelcodes toevoegen aan de voorraadfeed

1. Bekijk de richtlijnen voor de vertegenwoordiging van uw bedrijf op Google.
  2. Log in om uw bedrijfsprofiel te beheren. Zorg ervoor dat uw profiel aan de richtlijnen voldoet.
  3. Als uw profiel aan de richtlijnen voldoet, kunt u om herstel vragen.

Stap 2 van 2: Productgegevens opnieuw indienen

1. Nadat u bedrijfsprofiel is hersteld, dient u uw voorraadfeed opnieuw in op een van deze manieren:
  2. Check daarna of u het probleem heeft opgelost door te controleren of het niet meer staat vermeld in het verwerkingsrapport.
Opmerking: Het kan tot 24 uur duren voordat uw bedrijfslocaties zijn gesynchroniseerd met uw Merchant Center-account. Daarom raden we aan uw voorraadfeed te uploaden 24 uur nadat u de accounts heeft gekoppeld of de winkelcode heeft geüpdatet in uw bedrijfsprofiel.