Varsel

I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om produktlagerkontroll

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Merk: Produktlagerkontroller er ikke påkrevd hvis du er godkjent for selgervertsbasert lokal butikkfront. Det kan ta 72 timer før feeden din er behandlet. Deretter velger du «Be om bekreftelse», så sender Google et varsel til Merchant Center-kontoen din om at du kan begynne å vise annonser for varer i butikk og kostnadsfrie lokale produktoppføringer.

Google-programmet for produktlagerbekreftelse brukes til å sjekke at produktinformasjonen i butikkene dine samsvarer med informasjonen du sender inn i datafeedene dine. Dette programmet sikrer også at informasjonen i annonser for varer i butikk og kostnadsfrie produktoppføringer stemmer. Finn ut mer om hvordan du ber om produktlagerkontroller

Obligatoriske produktlagerkontroller per opplevelse av landingssiden

Du kan starte produktlagerkontroller når du har sendt inn produktinformasjonen og kontaktpersonen for produktlageret er bekreftet. Avhengig av opplevelsen av landingssiden må du gjennomføre et visst antall produktlagerkontroller.

Merk: Hvis en produktlagerkontroll mislykkes, kan antallet produktlagerkontroller være høyere enn det minste antallet produktlagerkontroller som er oppført nedenfor.
  Antall produktlagerkontroller per antall butikker
Opplevelse av landingssiden 1–2 butikker 3 eller flere butikker
Lokal butikkfront som Google er vert for 1 3
Selgervertsbasert lokal butikkfront (grunnleggende implementering) 0 0
Selgervertsbasert lokal butikkfront (fullstendig implementering) 0 0

Slik foregår produktlagerkontroller

Når du har bedt om en produktlagerkontroll, sender Google deg en e-post for å bekrefte at kontoen din er klar for produktlagerkontrolltrinnet. Slik fungerer prosessen for produktlagerkontroll:

• Du sender inn kontaktinformasjonen til den butikkansatte som skal gjennomføre kontrollen, og tidspunkter vedkommende er tilgjengelig for gjennomgangen. Dette kan være en butikkmedarbeider, noen på markedsføringsteamet eller en praktikant.
  • På avtalt dato sender Google et undersøkelsesskjema via e-post til den butikkansatte, med et tilfeldig utvalg av 100 produkter som er hentet fra datafeedene for butikken. Butikkrepresentanten bruker så dette skjemaet til å sjekke at produktinformasjonen stemmer overens med det som faktisk finnes i butikken. Skjemaet er kompatibelt med alle nettlesere.
  • Butikkrepresentanten må også ta bilder av noen produkter, hvor produktetiketten og hylleprisen eller prislappen vises klart og tydelig.

Bekreftelsesprosessen i butikken tar omtrent to timer. Undersøkelsesskjemaet må fylles ut samme virkedag. Når du er ferdig med produktlagerkontrollen, sender du inn undersøkelsen for å overføre resultatene.

Her illustreres skjemaet for produktlagerkontroll for Merchant Center-kontoer. Her illustreres en visning av detaljene for en vare i skjemaet for produktlagerkontroll for Merchant Center-kontoer.

Ny produktlagerkontroll

Når annonsene dine for varer i butikk eller de kostnadsfrie lokale oppføringene dine er aktive, kan Google be om at det utføres flere produktlagerkontroller. Disse kontrollene bidrar til å sikre at informasjonen om produkter, priser og tilgjengelighet er og forblir presis. Vi anbefaler at du oppdaterer informasjonen om priser og tilgjengelighet i produktlagerinformasjonen så ofte som mulig, og at du laster inn denne informasjonen på nytt minst én gang om dagen.