Endre e-postinnstillingene dine for Merchant Center

Du kan justere hva slags e-poster de forskjellige brukerne av en Merchant Center-konto skal motta. Du kan velge blant obligatoriske tjenestekunngjøringer, tips og gode fremgangsmåter, invitasjoner til undersøkelser og betaversjoner, muligheter og varsler om produktinformasjon. Avhengig av kontotilgangsnivå har du noen alternativer når disse endringene skal utføres.

Endre innstillingene dine i Merchant Center (bare administrator- og standardbrukere)

Administrator- og standardbrukere kan endre sine egne e-postinnstillinger direkte i Merchant Center ved å følge disse trinnene:

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på prikkeikonet 3 dot menu icon øverst til høyre for å åpne rullegardinmenyen.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Gå til E-postvarsler, og slå bryteren av eller på for hver type e-post.
  5. Klikk på Lagre.
Merk: Alle administratorbrukere blir automatisk registrert for å motta obligatoriske tjenestekunngjøringer og kan ikke velge det bort.

Endre innstillingene dine via Merchant Center-e-poster (alle brukere og e-postkontakter)

Alle brukere kan endre e-postinnstillingene sine via en Merchant Center-e-post de har mottatt, ved å følge disse trinnene:

1. I en hvilken som helst Merchant Center-e-post du har mottatt, klikker du på linken for å avslutte abonnementet eller velge å ikke lenger motta meldinger.
  2. Merk av i boksene for hver av meldingstypene du vil avslutte abonnementet på eller begynne å motta.
  3. Hvis du vil velge bort alle meldinger, klikker du på Avslutt abonnementet på alle.

Endre innstillinger for andre brukere (administratorbrukere)

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på prikkeikonet 3 dot menu icon øverst til høyre for å åpne rullegardinmenyen.
  3. Velg Brukere.
  4. Klikk på e-postadressen til personen du vil justere innstillingene for.
  5. Gå til E-postvarsler, og slå bryteren av eller på for hver type e-post.
  6. Klikk på Lagre.

Tips

Administratorbrukere kan tilpasse sine egne innstillinger på Brukere-siden eller Innstillinger-siden.

Linker til beslektet innhold