I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Endre e-postinnstillingene dine for Merchant Center

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Du kan justere hva slags e-poster de forskjellige brukerne av en Merchant Center-konto skal motta. Du kan velge blant obligatoriske tjenestemeldinger, nyheter og tips, undersøkelser og piloter, muligheter, varsler om produktinformasjon, bestillinger, returer og rapporter. Avhengig av kontotilgangsnivå har du noen alternativer når disse endringene skal utføres.

Endre innstillingene dine i Merchant Center (for alle brukere)

Alle brukere kan endre sine egne e-postinnstillinger direkte i Merchant Center ved å følge disse trinnene:

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul], og velg Personlige innstillinger under «Innstillinger».
  3. Bruk bryteren under «E-postvarsler» til å velge hva slags e-poster du vil motta om Merchant Center.
  4. Klikk på Lagre.

Merk: Alle administratorbrukere blir automatisk registrert for å motta obligatoriske tjenestekunngjøringer og kan ikke velge det bort.

Endre innstillingene dine via Merchant Center-e-poster (alle brukere og e-postkontakter)

Alle brukere kan endre e-postinnstillingene sine via en Merchant Center-e-post de har mottatt, ved å følge disse trinnene:

1. I en hvilken som helst Merchant Center-e-post du har mottatt, klikker du på linken for å avslutte abonnementet eller velge å ikke lenger motta meldinger.
  2. Merk av i boksene for hver av meldingstypene du vil avslutte abonnementet på eller begynne å motta.
  3. Hvis du vil velge bort alle meldinger, klikker du på Avslutt alle abonnementer.

Linker til relatert innhold