In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Uw e-mailvoorkeuren voor Merchant Center wijzigen

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

U kunt de soorten e-mails wijzigen die elke gebruiker van een Merchant Center-account ontvangt. U kunt kiezen uit verplichte belangrijke mededelingen, nieuws en tips, enquêtes en pilots, mogelijkheden, meldingen over productgegevens, bestellingen, retourzendingen en rapporten. Afhankelijk van het niveau van accounttoegang zijn er verschillende opties om deze wijzigingen door te voeren.

Uw voorkeuren wijzigen in Merchant Center (voor alle gebruikers)

Alle gebruikers kunnen hun eigen e-mailvoorkeuren rechtstreeks in Merchant Center wijzigen door deze stappen te volgen:

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Klik op het tandwiel Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear] en selecteer Persoonlijke voorkeuren onder Instellingen.
  3. Selecteer onder E-mailmeldingen de schakelaar(s) voor welke soorten Merchant Center-mails u wilt ontvangen.
  4. Klik op Opslaan.

Opmerking: Alle beheerders worden automatisch aangemeld voor berichten over belangrijke wijzigingen. Ze kunnen zich hiervoor niet afmelden.

Uw voorkeuren wijzigen via een e-mail van Merchant Center (alle gebruikers en e-mailcontacten)

Alle gebruikers kunnen via de volgende stappen hun e-mailvoorkeuren wijzigen vanuit een e-mail die ze van Merchant Center hebben ontvangen:

1. Klik in een e-mail van Merchant Center op de afmeldlink.
  2. Vink de vakjes aan bij elk type bericht dat u wilt ontvangen en verwijder de vinkjes bij berichttypen die u niet meer wilt ontvangen.
  3. Als u zich voor alle e-mails wilt afmelden, klikt u op Afmelden voor alle berichten.