Uw e-mailvoorkeuren voor Merchant Center wijzigen

U kunt de soorten e-mails wijzigen die elke gebruiker van een Merchant Center-account ontvangt. U kunt kiezen uit e-mails om te informeren over belangrijke wijzigingen, hints en praktische tips, uitnodigingen voor enquêtes en bètatests, mogelijkheden, meldingen over productgegevens en bestellingen. Afhankelijk van het accounttoegangsniveau zijn er verschillende opties om deze wijzigingen door te voeren.

Uw voorkeuren wijzigen in Merchant Center (alleen voor beheerders en standaardgebruikers)

Beheerders en standaardgebruikers kunnen als volgt hun eigen e-mailvoorkeuren rechtstreeks in Merchant Center wijzigen:

1.  Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Klik op het gereedschapspictogram Tools and setting menu icon [Gear] en selecteer Voorkeuren onder Instellingen.
  3. Geef onder E-mailmeldingen met de schakelaars aan welke soorten Merchant Center-mails u wilt ontvangen.
  4. Klik op Opslaan.

Opmerking: Alle beheerders worden automatisch aangemeld voor berichten over belangrijke wijzigingen. Ze kunnen zich hiervoor niet afmelden.

Uw voorkeuren wijzigen via een e-mail van Merchant Center (alle gebruikers en e-mailcontacten)

Alle gebruikers kunnen via de volgende stappen hun e-mailvoorkeuren wijzigen vanuit een e-mail die ze van Merchant Center hebben ontvangen:

1. Klik in een e-mail van Merchant Center op de afmeldlink.
  2. Vink de vakjes aan bij elk type bericht dat u wilt ontvangen en verwijder de vinkjes bij berichttypen die u niet meer wilt ontvangen.
  3. Als u zich voor alle e-mails wilt afmelden, klikt u op Afmelden voor alle berichten.

Voorkeuren voor anderen wijzigen (beheerders)

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Klik op het gereedschapspictogram Tools and setting menu icon [Gear] en selecteer Accounttoegang onder Instellingen.
  3. Selecteer onder Gebruikers of E-mailcontacten het e-mailadres waarvan u de voorkeuren wilt wijzigen.
  4. Geef onder E-mailmeldingen met de schakelaars aan welke soorten Merchant Center-mails moeten worden verzonden.
  5. Klik op Opslaan.

Tip

Beheerders kunnen hun eigen voorkeuren aanpassen via de pagina Accounttoegang of de pagina Voorkeuren.