Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kauppiaskeskuksen sähköpostitilausten muuttaminen

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Voit valita, minkä tyyppisiä sähköposteja Kauppiaskeskus-tilin eri käyttäjille lähetetään. Valittavissa ovat pakolliset palveluilmoitukset, uutiset ja vinkit, kyselyt ja pilotit, mahdollisuudet, tuotetietoilmoitukset, tilaukset, palautukset ja raportit. Voit muuttaa sähköpostitilauksia pääsyoikeustasosi mukaan jollakin alla kuvatuista tavoista.

Tilausten muuttaminen Kauppiaskeskuksessa (kaikki käyttäjät)

Kaikki käyttäjät voivat muuttaa sähköpostitilauksiaan suoraan Kauppiaskeskuksessa seuraavasti:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse asetuksista Omat asetukset.
  3. Valitse "Sähköposti-ilmoitukset"-kohdassa olevan valitsimen avulla, millaisia Kauppiaskeskuksen sähköposteja haluat saada.
  4. Klikkaa Tallenna.

Huom. Kaikki järjestelmänvalvojat määritetään automaattisesti vastaanottamaan pakollisia palveluilmoituksia, eikä niistä voi kieltäytyä.

Muuta asetuksia Kauppiaskeskuksen lähettämän sähköposti-ilmoituksen kautta (kaikki käyttäjäroolit sekä sähköpostiyhteyshenkilöt)

Kaikki käyttäjät voivat muuttaa sähköpostitilauksiaan Kauppiaskeskuksen lähettämien sähköposti-ilmoitusten kautta seuraavasti:

1. Klikkaa Kauppiaskeskuksen lähettämässä sähköpostissa näkyvää sähköpostiviestien perumislinkkiä.
  2. Valitse kunkin ilmoitustyypin kohdalla, haluatko peruuttaa ilmoitukset vai vastaanottaa ilmoituksia.
  3. Jos haluat perua kaikkien viestien vastaanottamisen, klikkaa Peru kaikkien tilaus.