Sådan løser du problemet: Ugyldig returneringsfrist [returpolitiketiket]

Angiv en returneringsfrist, der opfylder minimumskravene for dette produkts salgsland

Google har fastlagt minimumskrav til forhandlernes returpolitik. Det er også muligt at oprette differentierede returpolitikker. Hvis returpolitikken for et af dine produkter overtræder Googles retningslinjer for returpolitik, kan dit produkt blive afvist.

Sørg for, at dit produkts returpolitik overholder Googles retningslinjer for returpolitik. Dit produkt forbliver afvist og vises ikke for kunderne, før du redigerer produktets returpolitik.

Vejledning

Du kan løse dette problem på to forskellige måder. Du kan redigere din eksisterende returpolitik eller tilføje en ny.

Rediger din standardreturpolitik

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Tools and setting menu icon [Gear], og vælg derefter Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. Klik på fanen Returneringspolitik.
  4. Klik på Rediger under "Standardpolitik for returnering".
  5. Konfigurer en standardreturpolitik for produkter, du sælger via Køb på Google. Denne politik gælder for alle produkter, hvor attributten return_policy_label [returpolitiketiket] er tom, ikke til stede, eller hvor den har en etiket, der ikke er nogen returpolitik for.

Bemærk! Du skal være opmærksom på, at hvis du redigerer en returpolitik, anvendes de samme ændringer i forbindelse med andre produkter, der har den samme returpolitik.

Få flere oplysninger om at konfigurere din standardreturpolitik

Tilføj en ny returpolitik

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Tools and setting menu icon [Gear], og vælg derefter Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. Klik på fanen Returneringspolitik.
  4. Klik på plusknappen plus under "Yderligere politikker".
  5. Opret en ny returpolitik.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en ny returpolitik

Bemærk! Sørg for at anvende denne nye returpolitik på de afviste produkter.

Sørg for, at din returpolitik opfylder følgende krav til deltagelse

For produkter, der sælges i USA:

• Angiv en returpolitik med en returneringsfrist på mindst 30 dage for alle produkter fra og med leveringsdatoen.
  • Du kan angive en returpolitik med en returneringsfrist på mindst 14 dage for elektroniske produkter.

For produkter, der sælges i Frankrig:

• Sørg for at angive en returpolitik med en returneringsfrist på mindst 14 dage for alle produkter fra og med leveringsdatoen.

Undtagelser (USA og Frankrig):

• Du kan angive en returpolitik, som dikterer, at fødevarer, letfordærvelige varer eller levende ting ikke kan returneres.