I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om varsler om produktinformasjon

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Varsler om produktinformasjon er e-postvarsler du mottar hvis det skjer noe uventet med produktinformasjonen din, for eksempel hvis antallet aktive varer faller vesentlig for et bestemt utvalg produkter.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan varsler om produktinformasjon fungerer, og hva som utløser dem.

Fordeler

Du kan alltids se etter potensielle problemer med produktinformasjonen din i Merchant Center, men det kan hende det tar lang tid fra feilen oppstår, til du sjekker og legger merke til den. Med varsler om produktinformasjon kan Google varsle deg via e-post med en gang et problem med de kvalifiserte produktene dine oppdages.

Slik fungerer det

Som standard utløses det et varsel hvis det oppdages en betydelig nedgang i aktive produkter for en hvilken som helst kombinasjon av oppføringsland og Google-plattform (for eksempel USA og Shopping-annonser). I e-posten står det forklart hva som har skjedd, og du får oppgitt linker til den aktuelle delen av Merchant Center, slik at du umiddelbart kan kontrollere produktinformasjonen din.

Merk: Alle markante nedganger utløser et varsel, selv om nedgangen var tiltenkt. Endringer i varestatusen fra «Aktiv» til «Utløper» kan også utløse et varsel. Denne statusendringen skjer tre dager før en vare utløper.

Andre typer varsler om produktinformasjon, for eksempel produktbeskyttelse, er bare tilgjengelig når man aktiverer disse, og må være slått på før du kan begynne å motta varsler.

Du kan velge å motta eller ikke motta disse varslene ved å endre e-postinnstillingene dine. Finn ut hvordan du endrer e-postinnstillingene dine for Merchant Center.

Tilgjengelighet

Varsler om produktinformasjon er tilgjengelig for følgende destinasjoner, uavhengig av feedtype:

• Shopping-annonser
  • annonser for varer i butikk
  • Bannerannonser
Merk: Kontoer for flere klienter kan velge å motta varsler om produktinformasjon til kontoen på øverste nivå. Underkontoer har for øyeblikket ikke mulighet til å motta varsler om produktinformasjon.

Linker til relatert innhold