Om varsler om produktinformasjon

Varsler om produktinformasjon er e-postvarsler du mottar når det skjer noe uventet med produktinformasjonen din, for eksempel hvis antallet aktive varer faller vesentlig for et bestemt utvalg produkter.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan varsler om produktinformasjon fungerer, og hvordan de utløses.

Fordeler

Du kan alltids se etter potensielle problemer med produktinformasjonen din i Diagnostikk-delen i Merchant Center-kontoen din, men det kan hende det tar lang tid fra feilen oppstår til du sjekker og legger merke til den. Med varsler om produktinformasjon kan Google varsle deg via e-post med en gang et problem med de kvalifiserte produktene dine oppdages.

Slik fungerer det

Som standard utløses det et varsel hvis det oppdages en betydelig nedgang i aktive varer for alle kombinasjoner av landskode og rapporteringstype (for eksempel US + Shopping-annonser). I e-posten står det forklart hva som har skjedd, og du får oppgitt linker til de aktuelle Diagnostikk-sidene, slik at du umiddelbart kan kontrollere produktinformasjonen din.

Merk: Alle markante nedganger utløser et varsel, selv om nedgangen var bevisst.

Du kan registrere deg for å motta eller ikke motta disse varslene ved å endre e-postinnstillingene dine. Finn ut mer om endring av e-postinnstillinger

Tilgjengelighet

Varsler om produktinformasjon er tilgjengelig for følgende destinasjoner, uavhengig av feedtype:

• Shopping-annonser
  • annonser for varer i butikk
  • Shopping Actions
  • Shopping Actions i butikk
  • bannerannonser

Merk: Kontoer med flere klienter kan foreløpig ikke registreres for varsler om produktinformasjon.

Linker til beslektet innhold