product_detail [tuotteen_yksityiskohta]: Määritelmä

Määritteellä product_detail [tuotteen_yksityiskohta] voit kertoa teknisiä tietoja tai lisätietoja. Voit kuvailla mitä tahansa sellaista tuotteen ominaisuutta, jota muut määritteet eivät yksitulkintaisesti kata. Tämä määrite antaa asiakkaille tietoja helposti luettavassa, strukturoidussa muodossa ja parantaa kykyämme nostaa esiin yksittäisiä tuotteita käyttäjän kyselyjen perusteella.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit – suositus: vain ASCII)

Alimääritteet

section_name [osion_nimi] (valinnainen)
attribute_name [määritteen_nimi] (pakollinen)
attribute_value [määritteen_arvo] (pakollinen)
Rajoitukset Osion nimi: suositus enintään 140 merkkiä
Määritteen nimi: suositus enintään 140 merkkiä
Määritteen arvo: suositus enintään 1 000 merkkiä
Toistuva kenttä Kyllä, enintään 1 000
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet Yleinen:Tuotetyyppi:Digitaalinen soitin,Yleinen:Digitaalisen soittimen tyyppi:Flash-pohjainen,Näyttö:Resoluutio:432 x 240,Näyttö:Diagonaalinen koko:"2,5"""
XML-syötteet <g:product_detail>
    <g:section_name>General</g:section_name>
    <g:attribute_name>Product Type</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Digital player</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>General</g:section_name>
    <g:attribute_name>Digital Player Type</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Flash based</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Display</g:section_name>
    <g:attribute_name>Resolution</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>432 x 240</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Display</g:section_name>
    <g:attribute_name>Diagonal Size</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>2.5"</g:attribute_value>
</g:product_detail>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Jokaisella product_detail [tuotteen yksityiskohta] ‑määritteellä on kolme alimääritettä. Ne ovat section_name [osion_nimi], attribute_name [määritteen_nimi] ja attribute_value [määritteen_arvo].
    • section_name [osion_nimi] on valinnainen mutta suositeltava.
    • Alimääritteet attribute_name [määritteen_nimi] ja attribute_value [määritteen_arvo] ovat aina pakolliset jokaisen lisätyn product_detail [tuotteen_yksityiskohta] ‑määritteen yhteydessä.
  • Kun lähetät tekstisyötteitä, varmista, että muotoilet tuotetiedot oikein.
    • Kussakin product_detail [tuotteen_yksityiskohta] ‑määritteessä on oltava kaksi kaksoispistettä, jotka erottavat alimääritteet toisistaan. Oikea muoto on tällainen: section_name [osion_nimi]:attribute_name [määritteen_nimi]:attribute_value [määritteen_arvo].
      • Jos osion nimeä ei ole, lisää alkuun kaksoispiste, kuten alla olevassa esimerkissä näkyy.
        :määritteen nimi [attribute_name]:määritteen arvo [attribute_value]
    • Jos tuotteella on useita product_detail [tuotteen_yksityiskohta] ‑arvoja, ne on erotettava toisistaan pilkuilla.
    • Jos jokin alimääritteistä sisältää pilkun tai kaksoispisteen, ympäröi se suorilla kokolainausmerkeillä. Kaikille alimääritteen sisältämille suorille kokolainausmerkeille on oltava pari.
  • Älä kirjoita mainostekstiä tai tietoja, jotka kerrotaan muissa määritteissä. Älä lisää esimerkiksi hintaa, alennushintaa, alennusajankohtaa, toimitustietoja, muita aikaan liittyviä tietoja tai yrityksesi nimeä. Voit kirjata nämä tiedot muilla määritteillä (esim. sale_price [alennushinta] ja shipping [toimitus]).
  • Lisää vain määritteen nimi sekä arvo silloin, kun arvon voi vahvistaa. Käytä esimerkiksi elintarvikkeelle elementtiä "Vegetarian=False" vain silloin, jos on vahvistettu, että tuote todella ei ole vegetaarinen. Älä lisää tätä arvoa vain siksi, että "False" on loogisten määritteiden oletusarvo.
  • Älä luettele avainsanoja tai hakutermejä. Lisää vain tuotteeseen oleellisesti liittyviä tai teknisiä tietoja.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Älä kopioi tietoja määritteen sisällä.
  • Älä käytä hakukoneoptimoinnin avainsanoja.
  • Tarkista mahdolliset virheet liittyen kielioppiin, oikeinkirjoitukseen ja isoihin kirjaimiin.

Esimerkkejä

Tässä on esimerkkejä määritteiden section_name [osion_nimi] ja attribute_name [määritteen_nimi] yhdistelmistä, joita voit käyttää erityyppisille tuotteille. Huomaa, että tämä ei ole kattava tai täydellinen luettelo. Voit lisätä muitakin ominaisuuksia, jos ne sopivat tuotteisiisi.

Matkapuhelimet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone
  • Yleinen
    • Mitat
    • Integroidut komponentit
    • Suojaus
  • Matkapuhelin
    • Tekniikka
    • Taajuus
    • Palveluntarjoaja
  • Viestintä
    • Tiedonsiirto
    • LTE-taajuus
    • Langaton liitäntä
    • Bluetooth
  • Muisti
    • RAM
  • Näyttö
    • Kennon resoluutio
    • Näytön resoluutio
  • Akku
    • Kapasiteetti
    • Suoritusaikatiedot

Digikamerat

Camera bundle
  • Rungon ominaisuudet
    • Kuvakenno
    • Prosessori
    • Video
  • Objektiivijärjestelmä
    • Polttoväli
    • Aukko
    • Huom. Käytä Objektiivijärjestelmä‑osiota kameran kanssa myytäville erityyppisille objektiiveille. Muista sisällyttää Vain runko ‑kamera samaan tuoteryhmän tunnukseen, jotta tuotteet ryhmitellään oikein. Esimerkki:
  • Tuote 1 – pelkkä kameran runko
    • id [tunnus]: kamera1-runko
    • item_group_id [tuoteryhmän_tunnus]: kamera1
    • product_detail [tuotetiedot]:
      • section_name [osion_nimi]: Rungon ominaisuudet
        • attribute_name [määritteen_nimi]: kuvakenno, attribute_value [määritteen_arvo]: CMOS
        • attribute_name [määritteen_nimi]: prosessori, attribute_value [määritteen_arvo]: ABCD-kuvaprosessori
        • attribute_name [määritteen_nimi]: video, attribute_value [määritteen_arvo]: 1080p Full HD 60 fps
  • Tuote 2 – Kamerapaketti, jossa runko ja 50mm F/1.8 ‑objektiivi
    • id [tunnus]: kamera1-paketti-A
    • item_group_id [tuoteryhmän_tunnus]: kamera1
    • product_detail [tuotetiedot]:
      • section_name [osion_nimi]: Rungon ominaisuudet
        • attribute_name [määritteen_nimi]: kuvakenno, attribute_value [määritteen_arvo]: CMOS
        • attribute_name [määritteen_nimi]: prosessori, attribute_value [määritteen_arvo]: ABCD-kuvaprosessori
        • attribute_name [määritteen_nimi]: video, attribute_value [määritteen_arvo]: 1080p Full HD 60 fps
      • section_name [osion_nimi]: objektiivijärjestelmä
        • attribute_name [määritteen_nimi]: polttoväli, attribute_value [määritteen_arvo]: 50 mm
        • attribute_name [määritteen_nimi]: aukko, attribute_value [määritteen_arvo]: F/1.8
  • Tuote 3 – Kamerapaketti, jossa runko ja 24–105 mm F/1.8 ‑objektiivi
    • id [tunnus]: kamera1-paketti-B
    • item_group_id [tuoteryhmän_tunnus]: kamera1
    • product_detail [tuotetiedot]:
      • section_name [osion_nimi]: Rungon ominaisuudet
        • attribute_name [määritteen_nimi]: kuvakenno, attribute_value [määritteen_arvo]: CMOS
        • attribute_name [määritteen_nimi]: prosessori, attribute_value [määritteen_arvo]: ABCD-kuvaprosessori
        • attribute_name [määritteen_nimi]: video, attribute_value [määritteen_arvo]: 1080p Full HD 60 fps
      • Objektiivijärjestelmä
        • attribute_name [määritteen_nimi]: polttoväli, attribute_value [määritteen_arvo]: 24–105 mm
        • attribute_name [määritteen_nimi]: aukko, attribute_value [määritteen_arvo]: F/4.0

Kannettavat tietokoneet

• Yleinen
    • Käyttöjärjestelmä
    • Koko
  • Prosessori
    • CPU
  • Muisti
    • Flash
    • RAM
  • Akku
    • Tekniikka
    • Kapasiteetti

Vitamiinit

• Yleinen
    • Yksiköt
    • Käyttöohjeet
    • Ainekset
  • Ravitsemustiedot
    • Annoskoko

Kosmetiikka

• Yleinen
    • Ohjeet
    • Ainekset
  • Ominaispiirteet
    • Säilyvyys

Kalusteet

• Yleinen
    • Tuotteen paino
    • Lähetyksen paino
  • Lisätiedot
    • Kapasiteetti
    • Kokoamisohjeet