Tuotetiedot [product_detail]

Määritteellä product_detail [tuotteen_yksityiskohta] voit kertoa teknisiä tietoja tai lisätietoja. Voit kuvailla mitä tahansa sellaista tuotteen ominaisuutta, jota muut määritteet eivät yksitulkintaisesti kata. Tämä määrite antaa asiakkaille tietoja helposti luettavassa, strukturoidussa muodossa ja parantaa kykyämme nostaa esiin yksittäisiä tuotteita käyttäjän kyselyjen perusteella.

Käyttö

• Valinnainen kullekin tuotteelle

This attribute has 3 sub-attributes:

• Section name [section_name] (Optional but recommended)
  • Attribute name [attribute_name] (Required)
  • Attribute value [attribute_value] (Required)

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit – suositus: vain ASCII)

Alimääritteet

section_name [osion_nimi] (valinnainen)
attribute_name [määritteen_nimi] (pakollinen)
attribute_value [määritteen_arvo] (pakollinen)
Rajoitukset Osion nimi: suositus enintään 140 merkkiä
Määritteen nimi: suositus enintään 140 merkkiä
Määritteen arvo: suositus enintään 1 000 merkkiä
Toistuva kenttä Kyllä, enintään 1 000
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Teksti (TSV) Yleinen:Tuotetyyppi:Digitaalinen soitin,Yleinen:Digitaalisen soittimen tyyppi:Flash-pohjainen,Näyttö:Resoluutio:432 x 240,Näyttö:Diagonaalinen koko:"2,5"""
XML (syötteet) <g:product_detail>
    <g:section_name>Yleistä</g:section_name>
    <g:attribute_name>Tuotetyyppi</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Digitaalinen soitin</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Yleistä</g:section_name>
    <g:attribute_name>Digitaalisen soittimen tyyppi</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Flash-pohjainen</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Näyttö</g:section_name>
    <g:attribute_name>Resoluutio</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>432 x 240</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Näyttö</g:section_name>
    <g:attribute_name>Diagonaalinen koko</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>2.5"</g:attribute_value>
</g:product_detail>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Alla olevia ohjeita seuraamalla voit varmistaa tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Jokaisella product_detail [tuotteen yksityiskohta] ‑määritteellä on kolme alimääritettä. Ne ovat section_name [osion_nimi], attribute_name [määritteen_nimi] ja attribute_value [määritteen_arvo].
    • section_name [osion_nimi] on valinnainen mutta suositeltava.
    • Alimääritteet attribute_name [määritteen_nimi] ja attribute_value [määritteen_arvo] ovat aina pakolliset jokaisen lisätyn product_detail [tuotteen_yksityiskohta] ‑määritteen yhteydessä.
  • Kun lähetät tekstisyötteitä, varmista, että muotoilet tuotetiedot oikein.
    • Kussakin product_detail [tuotteen_yksityiskohta] ‑määritteessä on oltava kaksi kaksoispistettä, jotka erottavat alimääritteet toisistaan. Oikea muoto on tällainen: section_name [osion_nimi]:attribute_name [määritteen_nimi]:attribute_value [määritteen_arvo].
      • Jos osion nimeä ei ole, lisää alkuun kaksoispiste, kuten alla olevassa esimerkissä näkyy.
        :määritteen nimi [attribute_name]:määritteen arvo [attribute_value]
    • Jos tuotteella on useita product_detail [tuotteen_yksityiskohta] ‑arvoja, ne on erotettava toisistaan pilkuilla.
    • Jos jokin alimääritteistä sisältää pilkun tai kaksoispisteen, ympäröi se suorilla kokolainausmerkeillä. Kaikille alimääritteen sisältämille suorille kokolainausmerkeille on oltava pari.
  • Älä kirjoita mainostekstiä tai tietoja, jotka kerrotaan muissa määritteissä. Älä lisää esimerkiksi hintaa, alennushintaa, alennusajankohtaa, toimitustietoja, muita aikaan liittyviä tietoja tai yrityksesi nimeä. Voit kirjata nämä tiedot muilla määritteillä (esim. sale_price [alennushinta] ja shipping [toimitus]).
  • Lisää vain määritteen nimi sekä arvo silloin, kun arvon voi vahvistaa. Käytä esimerkiksi elintarvikkeelle elementtiä "Vegetarian=False" vain silloin, jos on vahvistettu, että tuote todella ei ole vegetaarinen. Älä lisää tätä arvoa vain siksi, että "False" on loogisten määritteiden oletusarvo.
  • Älä luettele avainsanoja tai hakutermejä. Kerro vain tuotteeseen oleellisesti liittyviä tai teknisiä tietoja.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Kun lisäät määritteille arvoja, kirjoita arvon ensimmäinen kirjain isolla kirjaimella ja muut pienellä. Kirjoita esimerkiksi "Objektiivin polttoväli" äläkä "objektiivin polttoväli" tai "Objektiviin Polttoväli".
  • Älä lisää samoja tietoja kahteen kertaa määritteen sisällä.
  • Älä käytä hakukoneoptimoinnin avainsanoja.
  • Tarkista mahdolliset virheet liittyen kielioppiin, oikeinkirjoitukseen ja kirjainkokoon.

Esimerkkejä

Tässä on esimerkkejä osion nimen ja määritteen nimen yhdistelmistä, joita voit käyttää erityyppisille tuotteille. Huomaa, että tämä ei ole kattava tai täydellinen luettelo. Voit lisätä muitakin ominaisuuksia, jos ne sopivat tuotteisiisi.

Vaatetus

Tuotetiedot kierrätysmateriaalista valmistetuille juoksukengille
Määrite Arvo
Tuotetiedot [product_detail] Ympäristöystävällisyys:materiaali:kierrätetty
Tuotetiedot luonnonmukaisesta materiaalista valmistetulle takille
Määrite Arvo
Tuotetiedot [product_detail] Ympäristöystävällisyys:materiaali:luonnonmukainen

Kodinkoneet

Tuotetiedot: Kuivausrumpu, Energy Star ‑sertifiointi
Määrite Arvo
Tuotetiedot [product_detail] Ympäristöystävällisyys:Sertifiointi:Energy Star

Matkapuhelimet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Tuotetiedot: Matkapuhelin, jossa 64 Gt Flash-muistia ja akun kapasiteetti 12,5 tuntia
Määrite Arvo
Tuotetiedot [product_detail] Yleistä:Mitat:20 x 5 cm.
Tuotetiedot [product_detail] Yleistä:Sisäänrakennetut komponentit:"Kamera,Mikrofoni"
Tuotetiedot [product_detail] Yleistä:Suojaus:Naarmunkestävä näyttö
Tuotetiedot [product_detail] Matkapuhelin:Teknologia:"GSM,CDMA"
Tuotetiedot [product_detail] Matkapuhelin:Taajuus:"4G:1900, 1700/2100, 850, 700, 2300"
Tuotetiedot [product_detail] Muisti:64 Gt Flash-muistia
Tuotetiedot [product_detail] Akku:Kapasiteetti:12,5 tuntia
Tuotetiedot [product_detail] Akku:Varaus:1 440 mAh

Digikamerat

Camera bundle
Tuotetiedot: Kamerapaketti, jossa runko ja 24–105 mm F/4.0-objektiivi
Määrite Arvo
tunnus [id] kamera1-paketti-A
Tuoteryhmän tunnus [item_group_id] kamera1
Tuotetiedot [product_detail] Rungon ominaisuudet:Kenno:CMOS
Tuotetiedot [product_detail] Rungon ominaisuudet:Prosessori:ABCD-kuvaprosessori
Tuotetiedot [product_detail] Objektiivijärjestelmä:Polttoväli:24–105 mm
Tuotetiedot [product_detail] Rungon ominaisuudet:Video:1080p Full HD 60 fps
Tuotetiedot [product_detail] Objektiivijärjestelmä:Aukko:F/4.0

Tuotetiedot kamerapaketille, jossa on sama runko, mutta eri objektiivi (kiinteä 50 mm F/1.8)
Määrite Arvo
tunnus [id] kamera1-paketti-B
Tuoteryhmän tunnus [item_group_id] kamera1
Tuotetiedot [product_detail] Rungon ominaisuudet:Kenno:CMOS
Tuotetiedot [product_detail] Rungon ominaisuudet:Prosessori:ABCD-kuvaprosessori
Tuotetiedot [product_detail] Rungon ominaisuudet:Video:1080p Full HD 60 fps
Tuotetiedot [product_detail] Objektiivijärjestelmä:Polttoväli:50 mm
Tuotetiedot [product_detail] Objektiivijärjestelmä:Aukko:F/1.8

Kannettavat tietokoneet

Tuotetiedot: 13 tuuman kannettava tietokone, jossa 2 Gt RAM-muistia ja litiumioniakku
Määrite Arvo
Tuotetiedot [product_detail] Näyttö:Koko:13 tuumaa
Tuotetiedot [product_detail] Prosessori:CPU:Nvidia Tegra K1 (armV7)
Tuotetiedot [product_detail] Muisti:Flash:16 Gt SSD
Tuotetiedot [product_detail] Akku:Kapasiteetti:Toimii 7 tunnin ajan verkkovideon striimaustestissä
Tuotetiedot [product_detail] Akku:Teknologia:Litium-ioni
Tuotetiedot [product_detail] Muisti:RAM:2 Gt

Vitamiinit

Tuotetiedot: Monivitamiinikapseli 60 kpl
Määrite Arvo
Tuotetiedot [product_detail] Yleistä:Kapselit:0
Tuotetiedot [product_detail] Yleistä:Ohjeet:Ota aamulla ruoan kanssa
Tuotetiedot [product_detail] Yleistä:Ainesosat:"C-vitamiini, D-vitamiini, rauta, niasiini, sitruunahappo, luonnollinen hedelmäuute"
Tuotetiedot [product_detail] Ravitsemustiedot:Kalorit:0
Tuotetiedot [product_detail] Ravitsemustiedot:Annoskoko:2 kapselia

Kosmetiikka

Tuotetiedot: Kosteusvoide kasvoille
Määrite Arvo
Tuotetiedot [product_detail] Ohjeet:Levitä puhtaalle iholle aamulla ja illalla
Tuotetiedot [product_detail] Ainesosat:"Eteerinen luomuruusuöljy, kivennäisvesi"
Tuotetiedot [product_detail] Säilyvyys:1 vuosi

Kalusteet

Tuotetiedot: Sohva
Määrite Arvo
Tuotetiedot [product_detail] Yleistä:Tuotteen paino:50 kg
Tuotetiedot [product_detail] Lisätietoja:Kapasiteetti:1 henkilö
Tuotetiedot [product_detail] Lisätietoja:Kokoamistiedot:"Edellyttää kokoamista, sisältää tarvittavat työkalut ja ohjeet." Valinnainen:Kokoamispalvelu saatavilla 35 euron lisämaksusta."