Luk din Merchant Center-konto

Du kan til enhver tid lukke din Merchant Center-konto.

Når du lukker din Merchant Center-konto, mister du straks al adgang til kontoen, dine produkter får status som ikke godkendt, og dine Shopping-annoncer stopper med at blive vist.

Denne artikel forklarer, hvordan du lukker din konto, hvad du bør vide før lukningen, og hvad der sker, når din konto er lukket.

At lukke din Merchant Center-konto adskiller sig fra at fjerne adgangen til din Merchant Center-konto, annullere din Google Ads-konto eller slette din Google-konto.

Inden du lukker din Merchant Center-konto

Når du lukker din konto, mister du adgangen til alle data og transaktioner. Du skal gøre følgende, inden du lukker din konto:

• Download alle feeds, rapporter eller andre aktiver, du gerne vil beholde
  • Gennemfør eller annuller alle aktive transaktioner

Sådan fungerer det

En administrator skal lukke Merchant Center-kontoen. Når dette er gjort, vil brugere på kontoen blive underrettet via mail. Alle brugere mister adgang til kontoen med det samme. Shopping-annoncer og andre Merchant Center-programmer deaktiveres inden for 48 timer. Dine produkter får status som ikke godkendt, og dine annoncer stopper med at blive vist.

Andre produkter, du har knyttet til denne konto, vil ikke længere være tilknyttet.

Lukning af konti for flere kunder

• Hvis du lukker en overordnet konto for flere kunder, lukkes alle underkonti også. Brugere af den overordnede konto bliver underrettet via mail, men brugere af underkonti vil ikke blive underrettet.

• Hvis du kun vil lukke en underkonto på en konto for flere kunder, skal du bruge slettefunktionen, som du normalt ville gøre, på siden Konti på den overordnede konto for flere kunder.

Vejledning

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet , og vælg derefter Kontoindstillinger under "Indstillinger".
  3. Klik på Kontoindstillinger.
  4. Vælg "Luk konto".
  5. Gennemgå Ansvarsfraskrivelsen.
  6. Klik på Luk konto.

Når du har lukket kontoen, bliver du omdirigeret. Dine produkter får straks status som ikke godkendt, og dine annoncer stopper med at blive vist.

Du kan til enhver tid oprette en ny Merchant Center-konto.