Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Slet din Merchant Center-konto

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Du kan til enhver tid slette din Merchant Center-konto.

Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du sletter din Merchant Center-konto i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Når du sletter din Merchant Center-konto, mister du straks al adgang til kontoen, dine produkter afvises, og dine Shopping-annoncer og gratis produktfortegnelser vises ikke længere.

Denne artikel forklarer, hvordan du sletter din konto, hvad du bør vide på forhånd, og hvad der sker, når din konto er slettet.

At slette din Merchant Center-konto adskiller sig fra at fjerne adgangen til din Merchant Center-konto, annullere din Google Ads-konto eller slette din Google-konto.

Inden du sletter din Merchant Center-konto

Når du sletter din konto, mister du adgangen til alle data og transaktioner. Inden du sletter din konto:

• Download alle produktdata, rapporter eller andre aktiver, du vil bevare
  • Gennemfør eller annuller alle aktive transaktioner

Sådan fungerer det

En administrator skal slette Merchant Center-kontoen. Når dette er gjort, vil brugere på kontoen blive underrettet via mail. Alle brugere mister adgang til kontoen med det samme. Shopping-annoncer og andre Merchant Center-funktioner deaktiveres inden for 48 timer. Dine produkter afvises, og dine annoncer og gratis fortegnelser vises ikke længere.

Andre produkter, du har knyttet til denne konto, vil ikke længere være tilknyttet.

Sådan sletter du konti for flere kunder

• Hvis du sletter en overordnet konto for flere kunder, lukkes alle underkonti også. Brugere af den overordnede konto bliver underrettet via mail, men brugere af underkonti vil ikke blive underrettet.
  • Hvis du kun vil slette en underkonto på en konto for flere kunder, skal du bruge slettefunktionen, som du normalt ville gøre, på siden Konti på den overordnede konto for flere kunder.

Bemærk! Vejledningen nedenfor gælder kun for overordnede konti for flere kunder. Muligheden for at slette en konto vises ikke på underkonti. Hvis du bruger en underkonto, skal du have ejeren af kontoen for flere kunder til at slette kontoen på dine vegne.

Vejledning

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Kontoindstillinger under "Indstillinger".
  3. Klik på Kontoindstillinger.
  4. Vælg Slet konto.
  5. Gennemgå Ansvarsfraskrivelsen.
  6. Klik på Slet konto.

Når du har slettet kontoen, bliver du omdirigeret til Merchant Center-startsiden. Dine produkter afvises straks, og dine annoncer og gratis fortegnelser vises ikke længere.

Du kan til enhver tid oprette en ny Merchant Center-konto.

Relaterede links