Inbegrepen bestemming [included_destination]

Gebruik het kenmerk inbegrepen bestemming [included_destination] (samen met het kenmerk uitgesloten bestemming [excluded_destination]) om te bepalen waar uw producten worden weergegeven.

Wanneer te gebruiken

• Optioneel voor elk product

Als u uw product op specifieke locaties wilt tonen (buiten wat u in uw feedinstellingen heeft opgegeven), gebruikt u het kenmerk inbegrepen bestemming [included_destination].

Dit zijn de ondersteunde waarden voor dit kenmerk:

Opmerking: Sommige namen van productbestemmingen zijn geüpdatet. Eerder konden deze waarden worden opgegeven als bestemmingen voor uw producten: Shopping Actions, Surfaces across Google en Local surfaces across Google. Deze waarden worden nog wel geaccepteerd, maar we raden u aan om uw producten te updaten met de nieuwe waarden voor deze bestemmingen: Buy_on_Google_listings, Free_listings, Free_local_listings.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Bekijk het artikel over productgegevens indienen voor meer informatie over wanneer en hoe u waarden in het Engels indient

Ondersteunde waarden Shopping_ads, Buy_on_Google_listings, Display_ads, Local_inventory_ads, Free_listings, Free_local_listings
Herhaald veld Ja
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds Display_ads
XML-feeds <g:included_destination>Display_ads</g:included_destination>

Herhaalde velden

Als u meerdere bestemmingen wilt opnemen, gebruikt u het kenmerk 1 keer voor elke bestemming. Voorbeeld:

Als platte tekst

Productgegevens voor een orthopedisch hondenbed
Kenmerk Waarde
Titel [title] XXL orthopedisch hondenbed
Inbegrepen bestemming [included_destination] Display_ads
Inbegrepen bestemming [included_destination] Shopping_ads
Inbegrepen bestemming [included_destination] Buy_on_Google_listings

U kunt ook alle bestemmingen van elkaar scheiden met een komma ( , ):

Kenmerk Waarde
Inbegrepen bestemming [included_destination] Display_ads,Shopping_ads,Buy_on_Google_listings

In XML

<g:included_destination>Display_ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping_ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Buy_on_Google_listings</g:included_destination>

Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

• Als u conflicterende waarden voor de kenmerken uitgesloten bestemming [excluded_destination] en inbegrepen bestemming [included_destination] opgeeft, heeft de waarde voor de uitgesloten bestemming altijd voorrang op de waarde van de inbegrepen bestemming.