'included_destination [inbegrepen_bestemming]': definitie

Beheer met het kenmerk included_destination [inbegrepen_bestemming] in welk type advertenties uw producten worden weergegeven. U kunt dit kenmerk bijvoorbeeld gebruiken als u wilt dat een bepaald merk of product wel verschijnt in een dynamische remarketingcampagne voor display-advertenties, maar niet in een Shopping-advertentiecampagne.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Als u wilt dat uw product alleen in bepaalde typen advertenties wordt weergegeven, gebruikt u het kenmerk included_destination [inbegrepen_bestemming].

Ondersteunde waarden:

Opmaak

Hanteer de volgende opmaakrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Ondersteunde waarden

Shopping Ads [Shopping Ads], Shopping Actions [Shopping Actions], Display Ads [Display Ads], Surfaces across Google [Surfaces across Google]

Herhaald veld Ja

Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds

Display Ads [Display Ads]

XML-feeds <g:included_destination>Display Ads</g:included_destination>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping .

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van hoogwaardige informatie te voorzien en optimale resultaten met uw advertenties te behalen.

• Als u conflicterende waarden voor de kenmerken excluded_destination [uitgesloten_bestemming] en included_destination [inbegrepen_bestemming] indient, heeft de waarde voor excluded_destination [uitgesloten_bestemming] altijd voorrang op de waarde voor included_destination [inbegrepen_bestemming].