'included_destination [inbegrepen_bestemming]': definitie

Gebruik het kenmerk included_destination [inbegrepen_bestemming] (samen met het kenmerk excluded_destination [uitgesloten_bestemming]) om te bepalen waar uw producten worden weergegeven.

Wanneer te gebruiken

• Optioneel voor elk product

Als u wilt voorkomen dat uw product op bepaalde locaties deelneemt, gebruikt u het kenmerk included_destination [inbegrepen_bestemming].

Ondersteunde waarden:

Opmerking: Sommige namen van productbestemmingen zijn geüpdatet. Eerder kon u deze waarden opgeven als bestemmingen voor uw producten: Shopping Actions, platforms van Google, lokale platforms van Google. Deze waarden worden nog wel geaccepteerd, maar we raden u aan om uw producten te updaten met de nieuwe waarden voor deze bestemmingen: Buy_on_Google_listings, Free_listings, Free_local_listings.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Bekijk het artikel over productgegevens indienen voor meer informatie over wanneer en hoe u waarden in het Engels indient.

Ondersteunde waarden Shopping ads, Buy on Google listings, Display ads, Local inventory ads, Free listings, Free local listings
Herhaald veld Ja
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds

Display ads

XML-feeds <g:included_destination>Display ads</g:included_destination>

Herhaalde velden

Tekst

Als u meerdere bestemmingen wilt opnemen, dient u het kenmerk meerdere keren in, één keer voor elke bestemming (aanbevolen). Voorbeeld:

Product Orthopedisch hondenbed
title [titel] XXL orthopedisch hondenbed
inbegrepen_bestemming Display ads
inbegrepen_bestemming Shopping ads
inbegrepen_bestemming Buy on Google listings

U kunt ook alle bestemmingen van elkaar scheiden met een komma ( , ):

Display ads,Shopping ads,Buy on Google listings

XML

Als u meerdere bestemmingen wilt opnemen in een XML-feed, gebruikt u een afzonderlijk kenmerk voor elke opgenomen bestemming:

<g:included_destination>Display ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Buy on Google listings</g:included_destination>

Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

• Als u conflicterende waarden voor de kenmerken uitgesloten bestemming [excluded_destination] en inbegrepen bestemming [included_destination] opgeeft, heeft de waarde voor de uitgesloten bestemming altijd voorrang op de waarde van de inbegrepen bestemming.