Mahdollinen näyttöpaikka [included_destination]

Voit hallita tuotteidesi näyttöpaikkoja käyttämällä mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] ‑määritettä määritteen poissuljettu sijainti [excluded_destination] lisäksi.

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat tuotteesi näkyvän tietyissä sijainneissa (syöteasetuksissa määritettyjen lisäksi), käytä mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] ‑määritettä.

Nämä ovat tämän määritteen tuetut arvot:

Huom. Joidenkin tuotteiden kohteiden nimet on päivitetty. Olet aikaisemmin ehkä lisännyt tuotteidesi näyttöpaikoille seuraavia arvoja: Shopping Actions, Surfaces across Google ja Local surfaces across Google. Nämä arvot hyväksytään edelleen, mutta suosittelemme päivittämään tuotteiden näyttöpaikoille uudet arvot: Buy_on_Google_listings, Free_listings ja Free_local_listings.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tuetut arvot Shopping-mainokset [Shopping_ads], Osta Googlen kautta ‑listaukset [Buy_on_Google_listings], Display-mainokset [Display_ads], paikalliset tuotemainokset [Local_inventory_ads], maksuttomat listaukset [Free_listings] ja maksuttomat paikalliset listaukset [Free_local_listings]
Toistuva kenttä Kyllä
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet Display_ads
XML-syötteet <g:included_destination>Display_ads</g:included_destination>

Toistuvat kentät

Jos haluat sisällyttää useita kohdesijainteja, ilmoita määrite kerran kullekin kohdesijainnille. Esimerkki:

Pelkkä teksti

Tuotetiedot: ortopedinen koiranpeti
Määrite Arvo
nimi [title] Ortopedinen koiranpeti, XXL
Mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] Display_ads
Mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] Shopping_ads
Mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] Buy_on_Google_listings

Voit erottaa kunkin kohdesijainnin myös pilkulla (,):

Määrite Arvo
Mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] Display_ads,Shopping_ads,Buy_on_Google_listings

XML-tiedostona

<g:included_destination>Display_ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping_ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Buy_on_Google_listings</g:included_destination>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

• Jos määritteissä poissuljettu sijainti [excluded_destination] ja mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] ilmoitetut tiedot ovat keskenään ristiriidassa, poissuljetun sijainnin arvo on aina etusijalla mahdollisen näyttöpaikan arvoon nähden.