Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Mahdollinen näyttöpaikka [included_destination]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.
Voit hallita tuotteidesi näyttöpaikkoja käyttämällä mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] ‑määritettä poissuljettu näyttöpaikka [excluded_destination] ‑määritteen lisäksi.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat tuotteesi näkyvän tietyissä paikoissa (syöteasetuksissa määritettyjen lisäksi), käytä mahdolliset näyttöpaikat [included_destination] ‑määritettä.

Nämä ovat tämän määritteen tuetut arvot:

• Shopping-mainokset [Shopping_ads]: Salli tuotteiden näkyminen Shopping-mainoksissa. Lue lisää Shopping-mainoksista.
  • Display-mainokset [Display_ads]: Salli tuotteiden näkyminen dynaamisissa uudelleenmarkkinointimainoksissa.
  • Paikalliset tuotemainokset [Local_inventory_ads]: Salli tuotteiden näkyminen lähellä myymälääsi olevien asiakkaiden mainoksissa.
  • Maksuttomat listaukset [Free_listings]: Salli tuotteiden näkyminen Googlen maksuttomissa listauksissa.
  • Maksuttomat paikalliset listaukset [Free_local_listings]: Salli paikallisten tuotteiden näkyminen Googlen maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa.
  • Cloud Retail [cloud_retail]: Estä tuotetietojen siirtyminen Cloud Retail ‑projektiin, jos sinulla on aktiivinen linkki.
  • Paikallinen Cloud Retail [local_cloud_retail]: Estä tuotetietojen siirtyminen Cloud Retail ‑projektiin, jos sinulla on aktiivinen linkki.
    • Näyttöpaikat Cloud Retail [cloud_retail] ja paikallinen Cloud Retail [local_cloud_retail] ovat saatavilla myös Cloud Retail APIn kautta. Nämä tuetut arvot eivät ole vielä saatavilla Merchant Center Nextissä ja Content APIssa.
Huom. Joidenkin näyttöpaikkojen nimet on päivitetty. Olet aikaisemmin ehkä lisännyt tuotteidesi näyttöpaikoille seuraavia arvoja: Shopping Actions, Surfaces across Google ja Local surfaces across Google. Nämä arvot hyväksytään edelleen, mutta suosittelemme päivittämään tuotteiden näyttöpaikoille uudet arvot: Free_listings ja Free_local_listings.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi

Tuetut arvot Shopping_ads, Display_ads, Local_inventory_ads, Free_listings, Free_local_listings, Cloud_retail, Local_cloud_retail
Toistuva kenttä Kyllä
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet Display_ads
XML-syötteet <g:included_destination>Display_ads</g:included_destination>

Toistuvat kentät

Jos haluat sisällyttää useita kohdesijainteja, ilmoita määrite kerran kullekin kohdesijainnille. Esimerkki:

Pelkkä teksti

Tuotetiedot: ortopedinen koiranpeti
Määrite Arvo
Nimi [title] Ortopedinen koiranpeti, XXL
Mahdolliset näyttöpaikat [included_destination] Display_ads
Mahdolliset näyttöpaikat [included_destination] Shopping_ads

Voit erottaa kunkin näyttöpaikan myös pilkulla (,):

Määrite Arvo
Mahdolliset näyttöpaikat [included_destination] Display_ads, Shopping_ads

XML-tiedosto

<g:included_destination>Display_ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping_ads</g:included_destination>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Jos määritteissä poissuljettu näyttöpaikka [excluded_destination] ja mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] ilmoitetut tiedot ovat keskenään ristiriidassa, poissuljetun näyttöpaikan arvo on aina etusijalla mahdollisen näyttöpaikan arvoon nähden.