included_destination [sisällytetty_sijainti]: Määritelmä

Käytä included_destination [sisällytetty_sijainti] -määritettä (määritteen excluded_destination [poissuljettu_sijainti] lisäksi), niin voit hallita tuotteidesi näyttöpaikkoja.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat estää tuotteesi esittämisen tietyntyyppisissä mainoksissa, käytä included_destination [sisällytetty_sijainti] -määritettä.

Tuetut arvot:

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot

Shopping ads [Shopping-mainokset], Shopping Actions, Display ads [Display-mainokset], Local inventory ads [Paikallisten tuotteiden mainokset], Surfaces across Google [Googlen pinnat], Local surfaces across Google [Googlen alueelliset pinnat]

Toistuva kenttä Kyllä
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

Display-mainokset

XML-syötteet <g:included_destination>Display ads</g:included_destination>

Toistuvat kentät

Teksti

Voit määrittää useita sisällytettäviä kohdesijainteja lisäämällä määritteen useita kertoja, kerran jokaista kohdesijaintia varten (suositus). Esimerkki:

Tuote Ortopedinen koiranpeti
title [nimi] Ortopedinen koiranpeti, XXL
included_destination [sisällytetty_sijainti] Display-mainokset
included_destination [sisällytetty_sijainti] Shopping-mainokset
included_destination [sisällytetty_sijainti] Shopping Actions

Voit erottaa kunkin kohdesijainnin myös pilkulla (,):

Display ads,Shopping ads,Shopping Actions

XML

Voit määrittää useita XML-syötteeseen sisällytettäviä kohdesijainteja lisäämällä määritteen erikseen kutakin sijaintia varten:

<g:included_destination>Display ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping Actions</g:included_destination>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

• Jos määritteissä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ja included_destination [sisällytetty_sijainti] ilmoitetut tiedot ovat keskenään ristiriidassa, määritteen excluded_destination [poissuljettu_sijainti] arvo on aina etusijalla määritteen included_destination [sisällytetty_sijainti] arvoon nähden.