included_destination [sisällytetty_sijainti]: Määritelmä

Käytä included_destination [sisällytetty_sijainti] -määritettä (määritteen excluded_destination [poissuljettu_sijainti] lisäksi), niin voit hallita tuotteidesi näyttöpaikkoja.

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat estää tuotteesi näyttämisen tietyissä paikoissa, käytä included_destination [sisällytetty_sijainti] ‑määritettä.

Tuetut arvot:

Huom. Joidenkin tuotteiden kohteiden nimet on päivitetty. Olet aikaisemmin ehkä käyttänyt tuotteidesi kohteille seuraavia arvoja: Shopping Actions, Surfaces across Google ja Local surfaces across Google. Nämä arvot hyväksytään edelleen, mutta suosittelemme päivittämään tuotteiden kohteille uudet arvot: Buy on Google listings, Free listings ja Free local listings.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot Shopping ads, Buy on Google listings, Display ads, Local inventory ads, Free listings, Free local listings
Toistuva kenttä Kyllä
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

Display ads

XML-syötteet <g:included_destination>Display ads</g:included_destination>

Toistuvat kentät

Teksti

Voit määrittää useita sisällytettäviä kohdesijainteja lisäämällä määritteen useita kertoja, kerran jokaista kohdesijaintia varten (suositus). Esimerkki:

Tuote Ortopedinen koiranpeti
title [nimi] Ortopedinen koiranpeti, XXL
included_destination [sisällytetty_sijainti] Display ads
included_destination [sisällytetty_sijainti] Shopping ads
included_destination [sisällytetty_sijainti] Buy on Google listings

Voit erottaa kunkin kohdesijainnin myös pilkulla (,):

Display ads,Shopping ads,Buy on Google listings

XML

Voit määrittää useita XML-syötteeseen sisällytettäviä kohdesijainteja lisäämällä määritteen erikseen kutakin sijaintia varten:

<g:included_destination>Display ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Buy on Google listings</g:included_destination>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

• Jos määritteissä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ja included_destination [sisällytetty_sijainti] ilmoitetut tiedot ovat keskenään ristiriidassa, määritteen excluded_destination [poissuljettu_sijainti] arvo on aina etusijalla määritteen included_destination [sisällytetty_sijainti] arvoon nähden.