included_destination [sisällytetty_sijainti]: Määritelmä

Määritteellä included_destination [sisällytetty_sijainti] voit hallita, millaisiin mainostyyppeihin tuotteesi osallistuvat. Voit käyttää tätä määritettä esimerkiksi, jos haluat tuotteen näkyvän dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin Display-mainoskampanjassa mutta et Shopping-mainoskampanjassa.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat, että tuotteesi näkyy vain tietyntyyppisissä mainoksissa, käytä määritettä included_destination [sisällytetty_sijainti].

Tuetut arvot:

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot

Shopping Ads [Shopping-mainokset], Shopping Actions, Display Ads [Display-mainokset], Local Shopping, Surfaces across Google, Local surfaces across Google

Toistuva kenttä Kyllä
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

Display Ads [Display-mainokset]

XML-syötteet <g:included_destination>Display Ads</g:included_destination>

Toistuvat kentät

Teksti

Voit määrittää useita sisällytettäviä kohdesijainteja lisäämällä määritteen useita kertoja, kerran jokaista kohdesijaintia varten (suositus). Esimerkkejä:

Tuote Ortopedinen koiranpeti
title [nimi] Ortopedinen koiranpeti, XXL
included_destination [sisällytetty_sijainti] Display Ads [Display-mainokset]
included_destination [sisällytetty_sijainti] Shopping Ads [Shopping-mainokset]
included_destination [sisällytetty_sijainti] Shopping Actions

Voit erottaa kunkin kohdesijainnin myös pilkulla (,):

Display Ads,Shopping Ads,Shopping Actions

XML

Voit määrittää useita XML-syötteeseen sisällytettäviä kohdesijainteja lisäämällä määritteen erikseen kutakin sijaintia varten:

<g:included_destination>Display Ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping Ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping Actions</g:included_destination>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

• Jos määritteissä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ja included_destination [sisällytetty_sijainti] antamasi tiedot ovat keskenään ristiriidassa, määritteen excluded_destination [poissuljettu_sijainti] arvo on aina etusijalla määritteen included_destination [sisällytetty_sijainti] arvoon nähden.