Optimeringsfunktioner för annonser för lokala butikslager

När du har slutfört de grundläggande inställningarna rekommenderar vi att du tar en titt på annonser för lokala butikslager. Där finns många ytterligare funktioner. Dessa alternativ kan hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av annonskampanjerna.

Ge kunderna en bättre upplevelse

Annonser för lokala butikslager hjälper dig att koppla onlinekunder till de fysiska butikerna. Läs mer om de valfria funktionerna nedan. Du kan ge kunderna en bättre upplevelse i kontakten med företaget:

Om du vill använda dig av Lokalt skyltfönster hos säljaren eller Hämtning i butik kan du kontakta Google-teamet eller supporten för annonser för lokala butikslager.

Förbättra kampanjresultaten

Det finns många sätt att optimera Shopping-kampanjen med utgångspunkt i dina annonseringsmål. Bäst resultat får du om du lär dig att