In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Optimalisatiefuncties voor advertenties met informatie over de winkelvoorraad

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Nadat u de basisinstellingen heeft voltooid, raden we u aan de vele extra functies van advertenties met informatie over de winkelvoorraad te bekijken. Met deze opties kunt u het maximale uit uw advertentiecampagnes halen.

Betere klantervaring

Met advertenties met informatie over de winkelvoorraad kunt u uw online klanten informatie bieden over uw fysieke locaties. Bekijk de onderstaande opties waarmee u het winkelproces bij uw bedrijf kunt verbeteren:

Als u een door de verkoper gehoste winkelpagina of de functie Vandaag ophalen wilt implementeren, wijzigt u de ervaring op de landingspagina.

Betere campagneprestaties

Er zijn veel manieren om uw Shopping-campagne te optimaliseren op basis van uw advertentiedoelen. Bekijk de volgende links voor meer informatie: